Vanessa Mai: Hemmeligt drømmebryllup på Mallorca

Pludselig gift! Vanessa Mai er sammen med hendes mange årig kæreste og manager Andreas Ferber, kirkelig viet på Mallorca. Ifølge Bild fandt brylluppet sted i et kapel i den lille by Pollenca d. 12 juni. i alt var der kun inviteret 30 nære venner og familie, herunder Andrea Berg, stedmor til Andreas Ferber og Uli Ferber Andreas far. Blandt gæsterne var også Vanessa Mai´s producent Dieter Bohlen med sin kæreste Carina.

Vanessa Mai sagde “Ja”

Vanessa Mai og Andreas Ferber blev viet af en gammel barndomsven af Andrea Berg, Krefelder pastor Jörg Geier. Præcis kl. 16.54 sagde Vanessa Mai “Ja”, før Andreas Ferber satte en vielsesring af rosenguld på fingeren.
Parret var på det tidspunkt allerede gift, fortæller avisen. Det siges at de to blev gift ved civil ceremoni tre dage før finalen til “Let´s Dance” ifølge registreringsdatabasen i Baden-Wurttemberg Ischen ved Backnang. Så dermed var Vanessa Mai allerede en gift kvinde, da hun blev nr. 2 sammen med sin dansepartner Christian Polanc ved dansefinalen på RTL. Ved den civile ceremoni deltog Polanc og Freddy März og Martin Marcell fra Fantasy.

Andrea Berg og Dieter Bohlen som bryllupsgæster

Til Boulevard Zeitung siger Vanessa Mai: “Brylluppet var et meget bevægende øjeblik. Andreas er min livs kærlighed. Jeg er lykkelig, at vi nu også officielt er mand og kone”. Fra det lykkelige øjeblik har Vanessa Mai postet et billede. Hvor man i en sløret baggrund kan se Vanessa Mai med en blomsterkrans i håret og hendes mand i hvidt jakkesæt. Vanessa´s spredte hånd dækker for det kyssende par. På håndfladen har hun skrevet “Jeg sagde ja”. De lærte hinanden at kende i 2012 i en Stuttgarter klub og siden 2013 har de været et par, 2016 blev de forlovet og nu er de officielt gift og officielt mand og kone.
Vi ønsker dem tillykke med brylluppet her fra Tyskschlager.dk
Facebook, Vanessa Mai

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER