Vanessa Mai: Gift i 2 år og karrieren vakler

Foto: Vanessa Mai Facebook

Vanessa Mai og hendes mand og manager Andreas Ferber fejrer deres andet bryllups år. I øjeblikket er Vanessa Mais karriere i krise.

Vanessa Mai og Andreas Ferber har været gift i to år. De to blev gift den 12. juni 2017 i et kapel i den lille by Pollença på Mallorca. En uge tidligere var de to allerede på registret i Baden-Württemberg Backnang med a-ordet.

De to mødtes i 2012 i en Stuttgart klub. Det var en af de store drømme bryllupper i Schlager: Stedsønnen til superstjernen Andrea Berg gifter sig med den aspirerende Schlager-prinsesse. I dag, to år senere, ser det ikke så godt ud for Vanessa Mais Schlager karriere.

Vanessa Mai’s Karriere knager

Der er kommet mørke skyer, efter at Vanessa Mai har udskudt sin planlagte tour i år med den begrundelse, at hun finder sig selv i en “sindssyg kreativ proces”. Mange mistænker det lave billetsalg bag denne beslutning.

Også, at Vanessa Mai var glad for, at hendes nye single landede på #1 i Spotify-spillelisten for “Deutschpop” og ikke “Schlager” som irriterede og foruroligede mange fans. Efter alt havde Vanessa Mai kaldt sit album fra sidste år selv “Schlager”.

I de sidste par dage kunne sangerinden vinde lidt sympati med hendes suveræne optrædener i “ZDF-Fernsehgarten” og på “SWR-Sommerfestival” i Stuttgart.

Kærlighedserklæring til Andreas Ferber

Selvom karrieren ikke går så godt, er der privat solstråler mellem Vanessa Mai og Andreas Ferber. Sammen med Mops Ikaro, var de to for nylig på en Pariser tur og på en strandferie. I et indlæg lavede Vanessa Mai en vidunderlig kærlighedserklæring til hendes Andreas:

“Solen skinner kun, når du er med mig. Stjernerne går kun ud, når du kysser mig. Nætterne virker som en evighed for os to og verden, der glemmer at vende, alting forbliver! Tak, Andreas, for at tage mig som den jeg er. Jeg ser frem til flere år med dig! ‘❤️”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse