Vanessa Mai gæst ved GZSZ

I 25 år har successerien “Gute Zeiten, schlechte Zeiten” givet underholdning på RTL. Ved jubilæet kommer en særlig gæst til sættet. Schlagerstjernen og ECHO vinder Vanessa Mai vil ved “GZSZ” ikke kun spille med, men også synge hendes single “Und wenn ich träum”. Den 24 årige Vanessa opfylder dermed også en lille barnedrøm, da hun selv er en stor fan af serien.

En Fan skal spille med

Vanessa Mai er med hendes seneste optræden ved “Let´s Dance 2017” ikke længere en nybegynder foran kameraet. Alligevel var hendes besøg ved “GZSZ” noget særligt for sangerinden. “Jeg har i mange år været fan af serien. Naturligvis var jeg rigtig begejstret da jeg tog til Potsdam, for at spille i det legendariske studio i Babelsberg”, er hun citeret fra RTL. Lidt genert tilføjer den 24 årige: “Jeg vil ønske jeg kunne tage et billede, men jeg stoler ikke på mig selv. Så vil jeg være som en Fan eller en Stalker”.

Fra nu af oftere med dette?

Den optrædende kunstner fra “GZSZ” var fuld af ros til Vanessa Mai: “Hvis der i sidste ende skulle være en skuespiller sangerinde med, så kunne det kun være Vanessa Mai”, er Jörn Schlönvoigt fra RTL citeret. Det lyder næsten som om vi i fremtiden kan se mere til Vanessa Mai på TV, selv også RTL skriver på deres internetside: “Det lyder næsten, som om at måske engang senere kunne gøre comeback ved “GZSZ” i fremtiden., og forhåbentlig ikke først ved næste jubilæum”. Vi venter spændt, fra Vanessa Mai er det ingen benægtelse. Vanessa Mai siger selv, at skuespilleriet er sjovt.

 På hendes Facebook deler Vanessa Mai dette billede:

Kilde: Vanessa Mai Facebook – Det var mig en ære! at være gæst ved jubilæum ved GZSZ, min yndlingsserie.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER