Vanessa Mai: Er der snart bryllup?

I slutningen af sidste år offentliggjorde Vanessa Mai og hendes kæreste Andreas Ferber, deres forlovelse. Siden dette øjeblik er der sket meget i den unge schlager sangerindes liv: Den første “ECHO”, starten på sin egen første tourne og meget mere. I et interview til Bunte.de, fortæller den 24 årige nu hvor langt hun er med bryllupsplanerne.

Kilde: Vanessa Mia Facebook
Kilde: Vanessa Mia Facebook

Er der snart bryllup?

Selv om forlovelsen blev kendt sidste vinter, står der endnu ikke fast dato, fortæller Vanessa Mai til tidsskriftet: “Vi har endnu ikke en fast dato, da vi ikke vil være under pres”. Videre fortæller hun, at der er en god grund: “Fordi det der foregår er stort og vi har en aftale. Men det vil komme, når tiden er inde. Vi vil ikke stresse og er glade, som det er nu”. Da forlovelsen stadig var ny, kiggede de lidt, men arbejdede ikke ud fra en fast plan. “Planlægning er stadig lidt væk”, fortæller hun videre i interviewet.

Den ene begivenhed efter den anden

2016 er for Vanessa mange stationer på vej op. I 13. udgave af DSDS sad hun sammen med Dieter Bohlen og schlager stjernen Michelle som dommer. I foråret, kun 271 dage efter hun var gået solo, at hun fik en “ECHO” i kategorien “Schlager”. Dette efterår starter Vanessa sin “Für Dich” Tour. Link til billetter længere nede.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER