Vanessa Mai: Detaljer om hendes forlovelse med Andreas Ferber

Schlager prinsessen Vanessa Mai svæver på skyerne med hendes kommende mand Andreas Ferber. Den smukke sangerinde mødte hendes drømmemand i 2012 på en klub i Stuttgart. Før det slog knitre mellem de to, støttede Andreas hende professionelt som hendes manager. I 2013 begyndte det at slå gnister mellem dem og de begyndte at danne par.

Andreas Ferber er søn af Uli Ferber og han er tilfældig manager og ægtemand til Andrea Berg. Dermed er den sympatiske Andreas stedsøn af Schlager dronning Andrea, der med hendes nye album snart tager på tourne gennem Tyskland. Ligesom Andreas er altså også far Uli forelsket i en Schlager sangerinde.

Kilde: Semmel.de
Kilde: Semmel.de

Forlovet på en kærlighedsferie på Mallorca

Siden 2013 har de to turtelduer været der for hinanden og i begyndelsen af 2016 på en strand på Mallorca blev det til en romantisk forlovelse. I et interview med “Bunte” fortæller Vanessa om det uforglemmelige øjeblik, hvor Andreas frier til hende. Den 32 årige havde gemt ringen under sin solhat hele dagen. “I det rigtige øjeblik tog han huen af og gav mig kassen med forlovelses ringen i. Jeg tøvede ikke. “sagde ja””, siger Vanessa.

Og snart lyder bryllupsklokkerne – børn tænker det søde par ikke på endnu. Vanessa vil først koncentrer sig om hendes store succes som sangerinde. I et interview siger den sympatiske sangerinde: “Ja jeg er 24 og i begyndelsen af min karriere”.

Kilde: Promipool.de

RELATEREDE ARTIKLER