Vanessa Mai alias Wolkenfrei: Derfor er hun ikke en nummer to Helene Fischer

Venessa Mai begyndte hendes professionelle sang karriere i 2012 som forsanger i trioen Wolkenfrei. I dag er hun egentlig alene afsted, men har stadig beholdt bandnavnet, fordi gruppen er en stor del af hendes historie. Med sangen “Wolken 7” fra hendes første solo album “Wachgeküsst” har Venessa endnu engang nået toppen på den tyske Schlager hitliste.

Hun viger tilbage for sammenligning med Helene Fischer

I pressen bliver Venessa Mai ofte omtalt som den anden Helene Fischer, men det ville hun egentlig ikke. “Naturligvis er vi to forskellige personer og jeg kan ikke blive som hende” fortæller Wolkenfrei i et interview til Promipool. “Selv rent visuelt er vi to meget forskellige typer og jeg er kun 23 og mangler den erfaring som Helene Fischer har. også lyden, fra Wolkenfrei, er lidt mere elektronisk og poppede. Jeg forsøger at gå mine egne veje. Det er en ære at blive sammenlignet, men jeg håber, at der plads til alle, der ønsker at begejstrer mennesker med musik. Fortælle Vanessar.

Wolke7Cover

Venessas hjerte slår for Schlager

Et har Venessa Mai og Helene Fischer dog sammen: Deres kærlighed for Schlager. “I Schlager føler jeg mig hel og landet“, fortæller Venessa til Promipool. Derudover har en masse sjov ved at synge på tysk: “Tysk er absolut min ting. Jeg føler at man kan udtrykke sig godt. På tysk har man tusind af udtryk man kan bruge. Det er endnu en gang skønt“.

Begejstret er Venessa også for den hjerte varme fra Schlager fans og glæder sig til den kommende “Wachgeküsst” tour, hvilken starter i September 2016. “Jeg kan ikke rigtig tro på det endnu, men glæder mig naturligt meget. Præcis hvordan showet endnu skal se ud, må vi vente med“, fortæller hun til Promipool. Et power scene show fra den sportslige Venessa, vil ikke være utænkeligt.

Wolkenfrei svæver på “Wolke 7”

Venessa Mai har ikke kun succes med karrieren, men også privat har hun fundet lykken og er glad. Trods flere terminer kommer kærligheden ikke i vejen for Venessa, som hun fortæller i et interview til promipool: “ Det går skønt. Jeg har ingen konflikter med job og privatlivet. Da han selv er i branchen og har forståelse“.

Kilde:promipool.de

 

RELATEREDE ARTIKLER