Vanessa, Linda, Anni: Den “nye” Helene Fischers?

Hvis man kigger rundt efter en potentiel efterfølger til Helene Fischer, så falder blikket med sikkerhed på disse unge kvinder: Vanessa Mai, Anni Perka, Linda Hess og Maria Voskania. Vi ser her nærmere på disse kandidater her.

Vanessa_Mai
Kilde: Vanessa Mai Web

Vanessa Mai

Med Wolkenfrei begyndte Vanessa Mais karriere i 2012 sammen med Marc Fischer og Stefan Kinski. Efter tilbagetrækningen af grundlæggerne af bandet i det forgangne år, har hun præsenteret bandet alene, nu er hun med sit eget navn og har erobret hitlisterne. Den 15. April udkommer hendes første soloalbum “Für Dich”. Altid top stilet præsenterer Vanessa for sine fans en kunstfærdig koreografi – sådanne ser Schlager ud efter forbilledet til Helene Fischer.

anni-perka-f
Kilde: Anni Perka Web

Anni Perka

I februar udkom sangerindens debutalbum “Laass uns träumen” og blev kendt af et bredt publikum. Hendes musikkarriere startede tidligere, da hun ligesom Helene Fischer har en musikalsk uddannelse. Det er ikke underligt, at Anni var en af de mest betragtede Helene Fischer dubletter i Tyskland og har i årevis optrådt ved mange arrangementer. Med hendes første album går sangerinden sine egne veje og vil ikke mere kun være efterligner.

linda-hesse-3
Kilde: Linda Hesse Web

Linda Hesse

Da blondinen udgav sin første single “Ich bin ja kein Mann”, blev hun straks kaldt afløser for Helene Fischer. Med hendes friske tekster og med et moderne frisk look, begejstrede sangerinden hurtigt et stort publikum. Det gik ikke ubemærket hen og Linda blev inviteret til “Helene Fischer Show”, og sammen med værten optrådte de med hendes store hit.

Maria-Voskania_Fanklub
Kilde: Maria Voskania Web

Maria Voskania

Også denne unge dame har været tæt forbundet med musikken i mange år. Først forsøgte hun sig ved forskellige casting shows, men uden held. Men dette afskrækkede ikke Marias drøm om at få en karriere som musikkerinde.  Hun ansøgte som background sangerinde til den store stadion turne til Helene Fischer og fik jobbet. Som Maria fortæller i et interview til Schlagerplanet, var det for hendes en meget speciel tid og oplevelse. Med “Perlen und Gold” som er hendes nye CD, står hun ikke længere i baggrunden.

Hvem er den nye Helene?

Helene Fischer har i flere år fejret stor succes i Schlager verden og har givet musik genren et nyt image. Schlager kan også være ungt, frisk og moderne. Med hendes succes har sangerinden vist vejen for unge kunstnerinder og været forbillede. Helene Fischers karriere vil forblive unik, hvilket er godt. For verden er kendt med dens mangfoldighed, især musikverden. Derfor er det dejligt med unge sangerinder som disse der vil efterligne den succes, og ikke kun vil kopiere sit store forbillede. Med disse håbefulde sangerinder kan Schlager fans være stolte af denne kvinde power og moderne, friske Schlager.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER