Utroligt, selv Melissa Naschenwengs far anede ikke hvad hun lavede

Østrigs eksporthit Melissa Naschenweng har gjort det. I al hemmelighed, og ingen, ikke engang hendes far, der var rørt til tårer, fattede mistanke. … Besøgende til landsbyens karneval under mottoet “Salam Aleikum” i Würmlach, Kärnten (Østrig) vil sandsynligvis aldrig glemme denne aften. Schlagersangerinden Melissa Naschenweng vakte stor opsigt.

Melissa Naschenweng greb dybt i sin taske med tricks

Naschenweng, som har en dyb forbindelse til sit hjemland, overraskede en meget speciel person i sit liv – sin far. Hun fangede dette følelsesladede øjeblik på Instagram. Iklædt paryk og maske blandede hun sig med gæsterne uden at blive genkendt. På den måde kunne hun ubemærket deltage i karnevalsarrangementet, hvor hendes far Andreas Müllmann optrådte med sit band. For tre år siden havde Melissa Naschenweng overraskende overrakt ham en selvretfærdig “Dad’s Award” foran et stort publikum.

Hun nærmede sig scenen med et håndskrevet skilt, hvor der stod “Må jeg synge med?”. Endelig genkendte hendes far sin maskerede datter. Og langsomt gik det også op for de andre gæster. Melissa Naschenden skrev i en Instagram-video: “Ingen havde nogen idé om, hvad jeg lavede i går. Jeg var til karnevalsbal, og min far skabte en fantastisk stemning med sine Wolayerseers… Hvad han ikke vidste var, at jeg også var blandt gæsterne, og det blev hvisket til ham, at en fan gerne ville synge med ham. Det er ikke så let at synge, når der kommer så mange følelser op, og en far er i tårer.” Men hun leverede en imponerende præstation til publikums jubel.

I hendes Instagram-video kan man se, hvor rørt hendes far er over overraskelsen. “Du overraskede mig virkelig. Jeg har tårer i øjnene, det er ikke noget, man oplever hver dag,” siger han i mikrofonen. Efter dette rørende øjeblik kunne Naschenweng endelig tage sin maske af og fortsætte med at more sig ved at klappe af sin fars band som deres største fan og danse hen over gulvet med en fremmed.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse