Utroligt: ​​Bernhard Brink afslører en pikant detalje om Dieter Bohlen

Foto: Telamo.de / Robert Recker

Hvem skulle have troet det – Bernhard Brink er “gammel i gårde” i schlagerbranchen og har set rigtig meget i sin lange karriere. Nu fortæller Brink om dengang, hvor Dieter Bohlen spillede chauffør for at sælge ham sange.

Bernhard Brink har stået på scenen i omkring 50 år. I 2021 udgav han sit 26. studiealbum med titlen “Lieben und Leben”. Men det er ikke alt: Siden april 2018 har han præsenteret showet “Schlager des Monats” på MDR en gang om måneden.

Kort sagt: Bernhard Brink kender de store schlagerstjerner og også deres historier. For efter et halvt århundrede i schlagerbranchen har den 69-årige oplevet meget og frem for alt meget at fortælle. Og det gør han også. Den 16. marts 2022 udgiver han sin selvbiografi “Alles außer Tanzen”.

Bernhard Brink om Dieter Bohlen: “Ofte hentet i bil”

Men fans behøver ikke vente til marts for at høre spændende historier fra hans fortid. Bernhard fortæller på forhånd et par vilde historier. For eksempel afslører Brink i et interview med “heute.at”, at Dieter Bohlen (67) var hans chauffør før. Kan du tro det?

Bernhard plejede selv at køre. “Han samlede mig virkelig op i bilen og kørte mig til koncerter,” fortæller Bernhard. Der var dog en forholdsvis egoistisk tanke bag dette. Fordi Dieter Bohlen ville sælge mig et par sange.

Derudover ville den unge Dieter absolut gerne komponere med ham, og de to skrev noget efterfølgende, fortsætter Brink. Det var dog “kun nok til B-sider”. “Dieter var en elendig sanger,” tilføjer den 69-årige.

Der ser dog ikke ud til at være nogen splid mellem de to musikgiganter. For Brink insisterer: “Jeg er sikker på, at hvis vi mødtes i dag, ville jeg sige: ‘Kom så, Dieter. Vi drikker en flaske vin'”.

Til sidst gav Brink dog et lille svirp til poptitanen:

“Nu er han alligevel lidt forslået, fordi han er ude af DSDS. Så også han, den store mester, der virkelig har haft en flot karriere, fik et lille slag i nakken en gang imellem. Sådan er livet. Det sker, siger de så smukt.”

Fra den 16. marts vil der være endnu flere vilde historier fra Bernhard Brink at læse. Fans kan bestemt være forberedt på meget.

Kilde: Schlagerplanet.de

RELATEREDE ARTIKLER