Ute Freudenberg: “Jeg nyder at være single”

Foto: Ute Freudenberg web / Susanne Welscher

Desværre kan man ikke trylle den ideelle partner frem. Den finder skæbnen. Dette er også kendt for Ute Freudenberg. I 29 år var hun tilfreds med sin barndomskæreste Peter Piper. I 2010 stoppede det, og siden da har hun været singel.

”Mit liv er fuldstændigt fyldt,” afslører d. 63-årige nu i et interview med “DAS NEUE BLATT”. ”Jeg har et fantastisk hus, en dejlig have og gode naboer, der altid hjælper mig. Også professionelt løber det rundt. Lige færdig med mit nye album. Jeg har et godt team, et vidunderligt band.” Selvom hun klarer sig så godt, ville hun ikke sige nej, hvis kærligheden banker på igen. ”Han er nødt til at få mig til at grine, være smart, elske mit job så meget som jeg gør,” beskriver hun sin Mr. Right.

Og han skulle ikke kun elske hende bare fordi hun er berømt. Det er noget, hun har oplevet før. Ikke en dejlig oplevelse, og det er derfor, hun ikke ønsker at sige mere om det. Da sangeren er meget bedre solo: Besøg spontant venner, blive så længe de vil. ”Du skal nyde øjeblikket. Spild ikke tiden, brug den.” Og det fungerer godt, selv uden en mand.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER