Uta Bresan præsentere endnu en gang “Musik für Sie”

I aften på HR går det igen løs med “Musik für sie” med Uta Bresan. Moin Moin kommer rundt i aften, den 16 jun 2014 fra Østersøen. Så vil Uta Bresan hilse alle fans af “Music für sie” velkommen fra øen Poel i Wismar-bugten. Det er et tv Summer Special, der sendes fra 18:00 til 19:30.

I den smukke by Hansestadt møder Uta, Störtebeker, den legendariske sørøver og kaper (og der findes også en øl med samme navn, som i øverigt kan anbefales. – red.). Kaperen findes også med hjul, et typisk sejlskib af Hansestæderne, til lange rejser. En sejltur med den ældste fisker Poel, vil den 49-årige studievært ikke gå glip af. Spændt er alle fans til mødet med Uta, som er en dronning … Der er masser af gang i den, på den lille ø i Østersøen, og der er masser af eventyr, det erfarer Uta.

Det er Utes ønskekoncert og er naturligvis efter anmodninger og ønsker fra publikum. Således hilser studieværten blandt andre Brunner & Brunner, Uwe Busse, Nino Angelo eller Semino Rossi velkommen.

Et meget speciel musikalsk højdepunkt kommer i begyndelsen og slutningen af ​​hver udsendelse med studieværten selv: Den 49-årige synger temaet til “Music für sie”. Udsendelsen er produceret på vegne af MDR.

Kilde: ARD foto.de
Kilde: ARD foto.de

Den multi-talentfulde Uta

Uta Bresan præsenterer sig ikke kun som en studievært som er tryg foran kameraet, hun er også passioneret som sanger ved mikrofonen. Hun studerede dans og underholdning samt musik i hendes fødeby Dresden. Den saksiske hovedstad er forblevet tro mod denne 49-årige. Hun bor der sammen med sin mand og to børn.

Alle fans bør ikke gå glip af dette show og tænd i alle tilfælde. “Musik für sie” med Uta Bresan i dag kl 18:00 på HR.

 

Det skal du læse