US-Milliardær tilbyder 100 Millioner Dollar til Helene Fischer

At Helene Fischer for mange er en torn i øjet med hendes musik, er milevidt bekendt. Men 100 millioner alene for at sangerinden får en ny karriere – er det til at tro?

Den amerikanske storinvestor Warren Buffett er i følge “Forbes” god for mere end 72 milliander Dollars og er den tredje rigeste person i verden. Fornyelig lavede han overskrifter, for at have erobret den græske ø Agios Thomas. Buffett blev kendt i 2006, for at give 85 procent væk af sin formue til velgørenhed til udvalgte fonde. Nu synes forretningsmanden at have nye investeringer for øjet, i hvert fald når det kommer til online avisen “The Huffington Post”.

Helene-Fischer-f

Helene Fischer slukker – En investering for samfundet

Den 84 årige har i følge magasinet under et besøg i Tyskland været til en Helene Fischer koncert og tabte ansigtet og nu har han besluttet, at bruge sin formue på et meget speciel velgørenhed til samfundet: Han tilbyder Helene Fischer 100 millioner hvis hun stopper med sin “Fürchterlichen Geplärre”. Ifølge “Huffington post” skulle han også have erklæret: “Sjælendt har jeg hørt sådanne idéforladt og ensformigt musik. Jeg er glad for jeg ikke forstår teksterne. Det ville bestemt gøre det være. Og alligevel: Hvorfor løber den selvsamme kvinde rundt i en glitrende rød kugle?”.

Hvad Helene Fischer har sagt om dette usædvanlige tilbud, vides ikke. Hun vil sikkert smile da artiklen i “Huffinton post” er en Satire – Hele historien er komplet opfundet. Måske har milliardæren hørt navnet Helene Fischer, men den amerikanske investor har sandsynligvis aldrig været til en af hendes koncerter og nok ikke planer om.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse