Undgår hun sin eks?

Foto: Universal-music / Anelia Janeva

Michelle og Karsten Walter var kærester i kort tid, indtil de officielt gik fra hinanden i 2018. Nu mødtes det tidligere par i et tv-program. Hvordan forløb det store gensyn mellem eks-partnerne?

Kærligheden kommer og kærligheden går … Nogle forhold holder i mange år, mens andre falder fra hinanden efter kort tid. I 2018 offentliggjorde Michelle og Karsten Walter deres forhold på det tidspunkt på deres sociale mediekanaler. En varm, delt selfie foran spejlet skabte overskrifter. Michelle havde kun undertøj på, mens Karsten kun havde et håndklæde på.

Efter et par måneder var kærligheden dog slukket. På det tidspunkt skrev Michelle på Instagram: “Nogle gange bliver livet anderledes, end man tror. Jeg vil heller ikke tilbageholde det fra dig. Karsten og jeg slog op. Vi besluttede begge at forblive gode venner”. Bruddet gik angiveligt godt, men er det virkelig sådan?

I lørdags til “SWR Schlager – Die Show” med Beatrice Egli virkede det ikke som om, at eks-parret stadig var venner. Michelle og Karsten Walter mødtes igen for første gang. Og så der er den nye kvinde ved Karstens side: Marina Marx!

De to turtelduer viste deres gensidige kærlighedsduet “Fahr zur Hölle”, og traditionen tro var der også et lidenskabeligt kys foran kameraerne. En ekstremt ubehagelig situation, især for ekskæresten Michelle …

Foto: SWR/Kimmig/Wolfgang Breiteneicher

Fælles optræden af ​​Michelle og Karsten Walter

En insider afslører, at de sørgede for, at ingen følte sig utilpas på stedet. Men tilsyneladende virkede dette ikke rigtig. Stemningen mellem Michelle og Karsten Walter var anspændt. Da Beatrice Egli fremførte sin sang “Samstagabend” i showet, kom alle gæsterne på scenen. Afstanden mellem Michelle og Karsten kunne ikke have været længere! Mens Michelle var yderst til venstre, var Karsten Walter og Marina Marx yderst til højre. En produktionsmedarbejder afslører i et AZ-interview, at de med vilje holdt stor afstand …

Dette er dog ikke overraskende. Vi kender nok alle situationen, når du møder en ekskæreste eller en ekskæreste med din nuværende partner. Det er ikke et behageligt møde for nogen i sådan en 3-personers konstellation. Men i schlagerbranchen vil Michelle, Marina Marx og Karsten Walter helt sikkert mødes oftere, og de er bestemt alle professionelle nok til at mestre dette perfekt!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x