Ulla Norden er død i en alder af 77

Kilde: Ulla Norden Web

Schlager sangerinde og tv værtinde Ulla Norden er død. Dette blev annonceret af WDR på deres hjemmeside. Ulla Norden døde i en alder af 77 år på et hospital i Neuenahr.

Den populære tv værtinde arbejdede i næsten 18 år på radiostationen WDR 4 og præsenterede programmer som “Morgenmelodie”, “Musikpavillon” eller middags-programmet “Gut aufgelegt”. Som WDR annoncerede på deres hjemmeside, døde Ulla Norden i en alder af 77 år på et hospital i Neuenahr. Dødsårsagen er ikke blevet oplyst.

Schlager sangerinde og vært

Før hendes karriere som radiovært var Ulla Norden bedst kendt som schlagersanger.

Hendes største hits inkluderer „Wir sind verrückt, wir beide“, „Urlaub, mach mal Urlaub“, „Ich bin verliebt in den eigenen Mann“, „Immer lieber, immer öfter“, „Dein Platz ist immer in der ersten Reihe“, „Alle Wege im Leben“ und „Schlaf bitte nicht gleich wieder ein“

Ulla Norden har også arbejdet som tv-vært i et stykke tid og præsenterede Schlager-magasinet “Deutsche Szene” på RTL. Hendes sidste album “In alter Frische” blev udgivet i 2009. Med Ulla Norden har vi igen været påvirket af en smitsom positiv og elskværdig kunstner.

Tyskschlager kondolerer.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse