Udtalelse om Helene Fischers babynyhed?

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Det var babynyheden, som schlagerverdenen ventede på: Helene Fischer og Thomas Seitel blev forældre. Ifølge “BILD” kom lille Nala til verden i juleferien. Indtil videre har Helene Fischer ikke udtalt sig officielt om fødslen. Fans venter også på offentlige lykønskninger fra Florian Silbereisen, som var sammen med Helene i 10 år.

Helene Fischer og Thomas Seitel oplever lige nu deres smukkeste uger. Lille Nala har gjort de tos kærlighedslykke perfekt. Man venter dog forgæves på en personlig besked fra Helene. Ingen opslag, ingen optræden, intet foto – Helene lader sine fans vente.

På trods af adskillelsen er Florian stadig i kontakt med Helene

Ikke underligt, at mange bekendte endnu ikke har kommenteret babynyhederne. Hertil hører også Florian Silbereisen. Helene og han var sammen i 10 år. Den overraskende adskillelse fulgte i 2018, som rystede schlagerverdenen. Heldigvis fortsætter de to med at holde kontakten. Som Silbereisen engang afslørede for “BILD”, ringer han jævnligt til Helene Fischer. Florian skulle også komme godt ud af det med Thomas Seitel. De aftalte endda at mødes til en øl.

Det er derfor meget muligt, at Florian Silbereisen kontaktede Helene Fischer personligt efter fødslen af ​​lille Nala. Der er dog ikke givet nogen offentlig udtalelse om det indtil videre. Redaktionen af ​​”Schlager.de” kontaktede derfor flere gange Florian Silbereisens ledelse. Desværre har der ikke været et konkret svar i godt tre uger nu.

Det er fortsat generelt tvivlsomt, om Florian vil kommentere sin ekskærestes private forhold. Vi afventer spændt på et svar fra Helene, Thomas og Florian.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER