Udo Lindenberg privat: Hans liv, hans familie

Udo Lindenbergs liv og hans historie er spændende og nervepirrende. Vi har her baggrunden af kunstneren. Har Udo Lindenberg en veninde? Eller har Udo Lindenberg en søn? Viste du at sangeren også maler billeder, hvor du kan købe disse farverige kunsttryk? Kender du allerede Udo Lindenbergs roadmovie? Her kan du læse om kunstnerens privatliv.

Udo Lindenberg søn

Hvem er Udo Lindenbergs søn? “Mädchen aus Ost-Berlin”, som Lindenberg synger i sin musikal “Hinterm Horizont”, skulle det virkelig være sket og skulle der være kommet en søn ud af forholdet. Man har dog aldrig set hverken moren eller sønnen offentligt. Bunte har spurgte Lindenberg i et interview, om historien om hans søn er et PR stunt, sangeren svarede: “Det er så´n en Lindenberg baby hemmelighed”. Men han tilføjede i interviewet, at sønnen nu er i 20 erne. Der blev spurgte til “Mädchen aus Ost-Berlin”, dertil svarede Lindenberg til magasinet, at de to stadig var i kontakt ” Er meget god. Vi ringer, og jeg fortæller hende, hvordan det hele går”, sagde Lindenberg i interviewet.

Udo Lindenberg liv

Udo Lindenbergs liv har været spændende: I sine unge år flyttede han blandt andet til Frankrig og Tripolis, før han i Hamburg fandt sit hjem. Oprindeligt er sangeren født i Gronau, og i Udo Lindenbergs liv var Hansestadt et holde punkt. Her boede han sammenmed komikeren Otto Waalkes og Marius Müller-Westernhagen i en delt lejlighed – I “Villa kunsterbunt”. I mange år tilbragte Udo Lindenberg sit liv på Hotel Atlantic Kempinski.

Udo Lindenberg Roadmovie

Hvem ønsker at opleve Udo Lindenberg bag kulisserne, så skal man se Udo Lindenberg – roadmovie “Udo Lindenberg – Mit Udo Lindenberg auf Tour – Deutschland im März 2012”.

I denne dokumentar følger instruktør Hannes Rossacher, der har samarbejdet med verdens stjerner som Rolling Stone, har fulgt Udo Lindenberg under hele hans udsolgte tourne 2012. I Udo Lindenberg roadmovie er det ikke kun den betagende optræden af kunstneren, men også mange kommentar fra hans venner, såsom lægen, fotografen, musikeren og fans man kan se.

Udo Lindenberg ven

Udo Lindenberg kommer uden den typiske hue og solbriller som kun få har set. En af dem er en ven gennem lang tid, fotograf Tine Acke. Udo Lindenberg veninden har en fræk opadvendt næse og trods aldersforskellen på de to, og for over fem år siden var Tine Acke Lindenbergs kæreste, men også hans fotograf og muse. Til morgenposten Hamburger fortæller Udo Lindenberg i et interview:

“Vi er et godt team, medskyldig, hun gør sine ting, jeg mine, men vi gør naturligvis en masse sammen”.

Tine Acke og Udo Lindenberg har ikke nogen børn sammen, men to katte, som Acke fortalte til Hamburger morgenposten. Derudover sponsorere Udo Lindenberg børn i Afrika, som han fortæller til magasinet Bunte.

Udo Lindenberg kunst print

Udo Lindenberg har malet en række billeder, de kan købes som Udo Lindenberg kunst tryk. Titler som  “Likörelle” og “Pimmelköppe”, ofte useriøse scener, hvor alkohol spiller en lille rolle. Lindenberg kunst er kendetegn på spontanitet: hurtige skitser er malet med farverige akvareller, de humoristiske ansigter på akvarellerne antyder kun ofte,  hvilken lethed Lindenberg giver tegningerne.

Udo lindenberg liv

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse