UDO JÜRGENS: Hans første single “Der Mann ist das Problem” fra det kommende album “Mitten im Leben” er nu tilgængelig som download

Udo Jürgens annoncerer sit nye album “Mitten im Leben” med singlen “Der Mann ist das Problem” med en smule komedie, humor og satire. Udkommer den 21. februar 2014.

Efter mere end fem årtier i den hurtige musikbranche er han blevet den allestedsnærværende komponist, sanger og musiker. Hans plader fra de unge dage kan man ikke købe mere.

Han tager denne gang det stærke køn foran spejlet med tør humor og fuld af selvironi . Som når han synger: “Wer pocht auf seine Ehre und wer linkt den Staat? Wer geht in Freudenhäuser und erfand das Zölibat? Wer spielt mit Handgranaten und steckt den Urwald an? Wer hält das Auto sauber und verdreckt den Ozean? Es ist der Mann, ja, der Mann! ( Hvem insisterer på sin ære og forbindelse til staten? Hvem går på bordeller og opfandt cølibat? Hvem spiller med håndgranater og inficerer junglen? Hvem holder bilen ren og sviner havet? Det er manden, ja manden!)”.

Andre titler på albummet såsom “Der gläserne Mensch” og “Die riesengrosse Gier” beviser at Udo Jürgens har en mission om at få dig til at lytte.UDO: “Vi befinder os i verden med omvæltninger og ubesvarede spørgsmål. Men hvad er det, vi vil efterlade til vores børn og børnebørn? Jeg er ked af den politiske struktur, der udelukkende beskæftiger sig med fastholdelsen af magten og dermed blokere al positiv udvikling for at løse de reelle globale problemer. Allerede i optagelserne bemærkede vi,” sagde en tilfreds Udo Jürgens, “at vi har nogle meget specielle titler. Jeg er glad for at være i stand til at indføre de nye sange til mit publikum på den kommende turné i efteråret 2014 live”.

Udo-Jürgens-der-mann-ist-das-problem
Kilde: Ariola.de

Singlen “Der Mann ist das Problem” er fra den 31. januar i radioen og dermed tilgængelig samme dag overalt som downloads. Albummet “Mitten im Leben” udkommer den 21. februar 2014

[box_download]Køb single som download her: Klik her[/box_download]
[box_info]Kilde: Ariola.de[/box_info]

Det skal du læse