Tyskschlager.dk søger skribenter og korrekturlæsere

vi-leder-efter-dig-2015  

Brænder du for at skrive og formidle?
Og har du lyst til at lære mere om schlagerverdenen?

Vi er på vej ind i en meget travl periode, og i den forbindelse søger vi to skribenter og en korrekturlæser mere her på Tyskschlager.dk (gerne flere). Har du lidt interesse for schlagermusikken, artikelskrivning, formidling af viden, research, journalistik el.lign., så kunne det måske være noget for dig? Uanset om du er studerende, ledig, i arbejde, pensionist eller andet, så kan vi godt bruge din hjælp.

Som landet ligger lige nu, så er vi én skribent og to korrekturlæsere, hvor vi alle har meget at se til. Vi har derfor behov for flere. Derfor vil vi nu høre, om nogle af vores læsere er friske på at bidrage med schlagerrelaterede artikler og lignende.

Vi har nogle simple krav, som er følgende:

– At du selvstændigt kan finde og skrive nyheder, artikler eller reviews, ellers vi vil sagtens kunne være behjælpelige med det.

– At du har lysten til at give information til andre læsere – vi kræver ikke, at du har stort kendskab til schlagerverdenen.

– At du har sans for detaljer, så billeder til artiklerne er flotte og passer til emnet. Her kan vi også være behjælpelige med billedbehandlingen.

– At du kan formulere dig på dansk på et godt og solidt niveau, ikke nødvendigvis perfekt.

– At du kan læse og forstå tysk.

Vi tilbyder:

– Ingen løn endnu desværre, da dette er et hobbyprojekt, og alle arbejder på frivillig basis.

– Mulighed for at lære meget mere om schlagerbranchen og hvad deraf følger.

– Mulighed for at anmelde musik og sætte ord på dine musikalske oplevelser.

– Mulighed for at komme meget, meget tæt på kunstnerne, f.eks. ved personligt møde/interview.

– Mulighed for at komme billigt til koncerter.

– Oplæring på baggrund af dine kvalifikationer og ambitioner.

Hvis du kunne tænke dig at arbejde med schlagerbranchen, skrive nyheder og være “up to date” med, hvad der sker på scenerne, så lad os høre fra dig. Du skal ikke være bange for, om du er god nok, vi starter alle sammen fra bunden, så kom blot frit frem.

Vi skal blot fortælle igen, at vi selv driver siden som en hobby, og derfor kan vi heller ikke give nogen løn for arbejdet. Så hvis du har lyst og tid i overskud, så hjælp os med at blive Danmarks største samlingssted for den tyske schlagermusik.

Hvis du er interesseret i at arbejde sammen med os, så find en nyhed eller skriv en anmeldelse om et album og send det til os med eller uden billeder i et Word-dokument til Teddy@Tyskschlager.dk. Vedlæg en lille ansøgning med relevante informationer om dig selv. Her tænker vi på alder, hvad du kunne tænke dig at skrive om, og hvor aktiv du kan/vil være. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at skrive til os her: Kontakt os

Det skal du læse