Tyskschlager.dk fylder 5 år

Hip Hip Hurra vi har fødselsdag i dag. For 5 år siden, på netop denne dag d. 04.04.2013 kom vores første artikel online, i dag har vi udgivet over 1700 artikler og nyheder.

Tyskschlager.dk startede som et lille hobbyprojekt, i dag er det blevet stort og omfattende og med utrolig mange besøgende. Det er jo dejligt når man laver sådanne noget, at der så er behov for det og at det påskønnes.

I dag har vi flere læsere end vi nogensinde havde drømt om. Vi takker alle de trofaste læsere, men også alle dem der lige kommer forbi. Men vi er meget kede af at der ikke er flere der kommentere vores artikler. Kom nu – man bliver ikke drillet eller noget, men det giver os mere blod på tanden til at give endnu flere artikler og beretninger. Janteloven gælder ikke hos os.

Tyskschlager.dk er også blevet kendt i Tyskland, vi har endda fået at vide, at vi er blevet et begreb dernede. Det er jo dejligt at vi bliver anset som seriøse, hvilket vi jo også er, og vi bliver inviteret til flere og flere events i Tyskland. Det er bare her i Danmark at vi ikke skal komme og tro at vi er noget.

Vi har også fået nogle store samarbejdsaftaler i hus, og der arbejdes konstant på flere, så vi kan levere endnu flere og forskellige nyheder fra Schlager og Volksmusik scenen.

Vi så gerne nogle flere hænder i det her projekt, så vi kunne blive endnu større. Så hvis der sidder en eller flere derude, som godt kunne tænke sig at hjælpe, så sig endelig til.

De bedste hilsner fra

Tyskschlager Crewet.

Det skal du læse