Tyske schlager stjerner på den tyske schlager hitliste

Alle kunstner, om det er schlager stjerner eller rock legender, så synes de at være der en gang. Musik hitlister, Charts og hitlister eller hitparade er der hvor musik nummer er præsenteret, og herefter kan succesen eller populariteten afspejles her. De vises normalt ugentligt og omfatter top 100, hvor af de øverste 10 er fremhævet. Der findes forskellige former for Charts:

  • Salgshiltlisten er en “Bestseller liste” for musik hvor man kan se hvilken titel der har solgt bedst på en uge? Det er ikke kun enkelt numre, men hele albums.
  • Lytter og læser hitliste, er lister hvor det er lytterne på internettet eller via telefon afstemning der bestemmere placeringerne.
  • Airplaychart er hvor mange gange et nummer spilles i radioen pr uge, de vises pr sende område.

Schlager hitlister og schlager stjerner

Ud over statistik metoden til at finde ud af rækkefølgen af musiktitler har hitlisterne også et kendetegn for genre. Så derfor er der også en schlager hitliste, der viser hvordan schlager stjernerne er placeret i forhold til deres popularitet, men også hvor meget de har solgt bliver de sorteret efter. Den ” Officielle party – und schlager hitliste” er bestemt af mange disk jockey og opdateres ugentligt.

Schlager hitliste  af Schlager stjerner: Beatrice Egli

Aktuel frontløber på schlager hitlisten er schlager stjernen Beatrice Egli, den ny tilkommende. Ja hun er schweizerinde, men med hendes tysktalende schlager har hun stor succes i Tyskland. Efter sidste sæson af DSDS som hun vandt, styrtede hun ind på schlager hitlisten. Adskillige uger har “Mein herz” været ubesejret nummer et og det vil sikkert ikke være det eneste hun får der.

Schlager hitliste favoritter

Der er dog ikke kun den nye tilkommende som Beatrice Egli der er på hitlisten. Også de gamle fra branchen er sikkert en top position.

Andrea Berg holder flere måneder med “Flieg mit mir fort (Remix 2013) op er på top 5 på schlager hitlisten, og dermed beviser hun hvilken uovertruffen schlager stjerne hun er.

Matthias Reim er siden begyndelsen af året med sit nye album “Unendlich” vendt tilbage som schlager stjerne, og findes derfor også på schlager hitlisten, hvor han er at finde med 2 sange på den aktuelle schlager hitliste, det er numrene “Einsamer stern” og “Verdammt für alle zeit”. Et tegn på at hans musik, efter mange års stilhed, bliver modtaget godt af hans fans, og han ridder lige nu på en bølge af succes.

Schlager hitlister: Flere hitlister topper

En der også altid er repræsenteret er schlager stjernen Michael Wendler. Sammen med Anika og sangen “Honey kiss” har den ligget der i flere uger.

Også schlager duoen Fantasy sikre sig også stadig en plads i hitparden. De er aktuelle med “Endestation sehnsucht” som er repræsenteret.

Anne-Marie Zimmermann ridder også på en bølge af succes i øjeblikket. Med “Amore mio” sikre hun sig også på en top placering i flere uge på hitlisten.

Hver uge er det spændende hvem der ligger på schlager hitlisten. Lad os se i næste uge hvordan den så ser ud.

chart1

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse