TV-Tips fra d. 17. til 19. Januar

Fredag d. 17. Januar

Billede: MDR/fmp/Evelyn Sander
Billede: MDR/fmp/Evelyn Sander

MDR kl. 20:15: „Die Schlagercharts 2019“

For første gang præsenterer MDR-tv et eksklusivt tilbageblik på de nationale schlager hitlister i 2019. Programmet viser schlager albums hitlisterne fra 2019 og præsenterer de mest succesrige soloartister, det bedste album og de stærkeste nykommere. Der er selvfølgelig også gæster fra den tyske schlagerscene i dette program. Hvem er endnu ikke kendt. “Die Schlagercharts 2019” bliver præsenteret af Bernhard Brink. Med sit regelmæssige program “Die Schlager des Monats” har han den perfekte indsigt over den nationale schlager musikscene.

Foto: rbb

RBB kl. 20:15: „Schlager die sie kennen sollten“

Næsten alle kender dem, næsten alle kan synge med på dem. I den nye episode af “Schlager, die Sie kennen sollten” kan du høre de mest populære og mest kendte hits fra seks årtier. Disse inkluderer “Aber bitte mit Sahne” af Udo Jürgens, “Hey, kleine Linda” af Muck, “Ja, ich will” af Andrea Berg eller “Zwei kleine Italiener” af Cornelia Froboess.

Lørdag d. 18. Januar

Billede: MDR/ORF/Peter Krivograd

MDR kl. 20:15: „Wenn die Musi spielt – Winter Open Air“

MDR udsender det største afterski-party i Kärnten! det store udendørs musikshow fra Bad Kleinkirchheim. På trods af vintertemperaturer sikrer kunstnere som Olaf Berger, Die Draufgänger, Jürgen Drews, Nik P., Nockis, Simone og Charly Brunner og mange flere en sprudlende friluftstemning.  Den populære sanger og moderator Stefanie Hertel vil sammen med den østrigske veteran og ORF-repræsentant Arnulf Prasch føre dig gennem friluftsaftenen i et unikt vintermiljø.

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

SWR kl. 20:15: „Schlager-Spaß mit Andy Borg“

Også i det nye år inviterer Andy Borg seere af SWR-tv til en hyggelig musikaften i en vinbar. Hans gæster præsenterer aktuelle schlager hits såvel som populære folkemusik. Denne gang er blandt andet Kastelruther Spatzen, Bernhard Brink i en duet med Andy Borg med titlen “Du entschuldige I kenn di”, bandene voXXclub og Paldauer og Gaby Baginsky. Andy Borg byder også velkommen til den palatinske kabaretartistduo Spitz & Stumpf og de unge kokke Felix og Noah.

Foto: SWR/Markus Palmer

SWR kl. 23:20: „Mary Roos – Eine von hier“

Mary Roos har genopfundet sig selv i årtierne af sin succes – men er forblevet tro mod sig selv. I denne SWR-dokumentar oplever seerne, hvorfor det ikke behøver at være en selvmodsigelse. SWR-forfatter Ulrike Gehring ledsagede Mary Roos som en af sydvestens storheder. Uanset om du er på hendes aktuelle turné ved siden af Wolfgang Trepper, foran tv-kameraet eller på farten med familien: I dag er Mary Roos en kunstner, der med stor sindsro oplever, at hendes billede er lagt i en lang række skuffer. Filmen sporer den specielle magt, der har gjort den lille pige Rosemarie fra Bingen am Rhein til en international entertainer, en stor tysk schlager stjerne og en dronning af varig succes.

Søndag d. 19. Januar

Foto: Telamo / (C) Chris Singer

RBB kl. 09:00 Uhr: „Hansi Hinterseer: Da wo die Herzen schlagen“

Vågn op og få en drømme søndag formiddag: Under en bjergvandring falder Hansi Sandgrubers kone Regina og har en dødelig ulykke. Hansi beskylder sig selv for den tragiske ulykke og kan ikke komme over tabet. Publikumsfavoritten Hansi Hinterseer i en film om kærlighed, jalousi, grådighed og intriger.

Foto: BR/Ralf Wilschewski

BR kl. 20:15: „Wirtshausmusikanten beim Hirzinger“

Fra polka til klassiker, schlager og pop – plus unge kunstnere og rigtige verdensrekordholdere – Traudi Siferlinger og Dominik Glöbl har et væld af musikalske delikatesser klar til publikum! Folkemusik og klassisk musik har altid været tæt knyttet – det er også bevist af Radauer Ensemble, der med sin spændende Mozart Potpourri tilbyder publikum i ”Hirzinger” en ægte fest for ørerne. To gange Nedre Bayern og to gange Øvre Bayern – de fire sympatiske musikere fra ZechFreiStil inspirerer især det kvindelige publikum med deres frække sang om rynkerne i deres ansigter.

Det skal du læse