TV-Tipp: NDR viser et portræt af schlagerlegenden Mary Roos

Foto: Mary Roos Web

“Die Geschichte einer einzigartigen Karriere” (“Historien om en unik karriere”) – sådan annoncerer NDR en udsendelse om Mary Roos, som bliver sendt den 1. maj klokken 22.00 på NDR. Det er et portræt af den sandsynligvis mest alsidige tyske sangerinde i de sidste årtier. Schlager, Chanson, Bossa Nova, Pop: Mary Roos er hjemme i mange musikalske verdener og med succes.

Udsendelsen fortæller hvordan den indadvendte, ofte usikre unge sanger blev en suveræn, moden kunstner. Fejret i Frankrig, optrædener på Olympia i Paris, gæstestjerne i den berømte “Muppet Show”: Mary Roos har opnået, hvad ingen anden tysk kunstner har lykkedes. Hun forbliver afslappet, professionel og sympatisk. En typisk Mary Roos.

Et filmbesætningsmedlem ledsager hende, da hun begynder på en nylig koncerttour og ser tilbage på de mange højdepunkter i hendes karriere. Her er venner, kolleger og ledsagere til orde, men også hende selv.

En anden karriere gik hun sammen med Wolfgang Trepper med programmet “Nutten, Koks und frische Erdbeeren”, hvor de næste datoer i august og september i Hamburg for længe er blevet etableret. Og selvfølgelig gennem sin imponerende medvirken i VOX-showet “Sing meinen Song”. Mary Roos er også unik i en alder af 70 år!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse