TV-tip: Schlager og Volksmusik i TV d. 5. 6. og 7. april…

Freitag, 05. April

Foto: Let’s Dance – 2018

RTL kl 20:15: „Let’s Dance“

De resterende 12 pardansere lever fra klokken 20.15 til titlen “Dancing Star 2019”. Hvem kommer videre? Hvem er nødt til at forlade stjernernes danse duel denne gang? Også sangerne Kerstin Ott og Ella Endlich er med til at udføre følgende danse på fredag:

Kerstin Ott (37) und Regina Luca (30): Tango: “Addicted To You (Avicii)
Ella Endlich (34) und Valentin Lusin (31): Salsa: “Tu Sonrisa” (Elvis Crespo)

Billede: MDR/fmp/Evelyn Sander

MDR kl. 20:15: „Die Schlager des Monats“

Ireen Sheer og Marina Marx besøger Bernhard Brink denne gang. Sammen ser de tilbage på den seneste schlagermåned, hitlisterne og nyhederne fra branchen.

Lørdag, 06. April

Billede: MDR/Mario Gentzel

RBB kl. 15:55: „So schön ist Deutschland“

Uta Bresan præsenterer byen Speyer i Rheinland-Pfalz med dens seværdigheder, ledsaget af Max Raabe, Roland Kaiser, Maite Kelly, Wincent Weiss, Wind og Vivian Lindt. Programmet er en genudsendelse fra 2018.

Billede: MDR/Tom Schulze

MDR kl. 20:15: „Das MDR-Frühlingserwachen“

Artern i Thüringen, Mügeln i Sachsen og Tangerhütte i Sachsen-Anhalt deltager i konkurrencen fra 16. marts. For MDR Frühlingserwachen har byerne udført opgaver. Målet er at igen modernisere et stadion, et grøn klasseværelse, i en eng eller en Wildpark blive flot igen. Fra 1 til 4 april kan publikum stemme via TED eller online på mdr.de/Frühlingserwachen, hvilken by har transformationen i før-og-efter sammenligning gjort bedst og vinder derefter en check på 5.000 euro til andre forskønnelse aktiviteter sammen med et underholdning show. Efter arbejdet skal det fejres ordentligt, hvilket er grunden til en fest vil blive afholdt i den vindende byen. Uta Bresan præsentere bl.a. Ross Antony, Bernhard Brink og Olaf Berger, som er på scenen for at præsentere deres sange.

Søndag, 07. April

Bild: MDR/Axel Berger

MDR kl. 20:15: „Damals war’s“

Som sædvanlig vil Wolfgang Lippert tage dig tilbage til et meget specifikt år fra de sidste seks årtier, hvilket kan man gætte på. En musikalsk rejse gennem tiden med sjove, spændende og spektakulære begivenheder, pulserende dagligliv, sladder, nutidige nyheder og årets store hits.

Billede: BR – Johanna Schlüter

BR kl. 20:15: „Brettl-Spitzen IX – Eine Volkssänger-Revue“

Fra hjertet af den bayerske skov er de magtfulde stemmer Tom og Basti som endnu engang gæster og blander sig med andre gæster som bl.a.: die singende Ziegenbäuerin aus der Oberpfalz, Maria Deß, Die 3 Pirkenseer Dorfheiligen, das Duo Lady Eve and her one man band, Angela Ascher, Caro Hetényi, Tini Kainrath m.fl.

Det skal du læse