TV-tip: Schlager og Volksmusik i TV d. 26. – 28. april

Fredag 26. April

Foto: MDR/Mario Gentzel

MDR Kl. 20:15 – „Wunderbares Schlagerland“

I starten af den grønne sæson præsenterer Uta Bresan en ny episode af “Wunderbares Schlagerland”. Denne gang er Uta i det fortryllende slot Mosigkau – det kaldes også “Det lille Sanssouci”. Det er ikke langt fra himmelriget Dessau Wörlitz og er et af de sidste fuldt bevarede Rococo-ensembler i det centrale Tyskland. Som musikalske gæster denne gang er: Nino de Angelo, Claudia Jung, Simone und Charly Brunner, Olaf der Flipper, Katrin & Peter, Feuerherz, Ute Freudenberg und Christian Lais, Mary Roos og Ronny Weiland.

Foto: rbb

RBB Kl. 20:15 – „Der tolle Schlagerabend“

En rejse ind i af 70’ernes Schlagerverden! I dette store Schlager-årti er kunstnere som Udo Jürgens, Reinhard Mey, Cindy og Bert, Howard Carpendale, Karel Gott og Vicky Leandros i absolut bedste form. Fremtrædende studiegæster som Bernhard Brink, Maren Gilzer og Achim Petry husker de farverige halvfjerdsere og deres yndlingssange fra dengang.

Lørdag 27. April

Foto: ZDF – 50 Jahre ZDF-Hitparade

ZDF Kl. 20:15 – „50 Jahre ZDF-Hitparade“

Den 18. januar 1969 blev “ZDF hit parade” sendt for første gang. ZDF fejrer dette i et stort 50 års jubilæums show. Thomas Gottschalk er vært og byder på mange “Schlager-parade” veteraner. Med er blandt andet: Howard Carpendale, Matthias Reim, Marianne Rosenberg, David Hasselhoff, Danyel Gérard, Heino, Nicole, Bernhard Brink, Michael Holm, Wencke Myhre, Bonnie Tyler, Purple Schulz, Mike Krüger og Markus. Også de tidligere præsentanter Viktor Worms og Uwe Hübner, direktør Pit Weyrich og – hvorfor ikke – komiker Atze Schröder.

Foto: MDR/Marcel van Hoorn

MDR Kl. 20:15 – „André Rieu – Das große Konzert 2018“

Verdensstjernen André Rieu er en af de mest populære musikere. I 2018 tournerede han med sit Johann Strauss Orchestra i 21 lande på fem kontinenter. Men det er smukkeste hjemme, og det tiltrækker ham årligt til hans store sommerkoncerter i den smukke middelalderlige Vrijthof i hans hjemby Maastricht. André Rieu klarer altid at rive alle med fra sit sæde til en fantastisk blanding af valser, filmmusik, musikals, opera og Schlager. Programmet er en genudsendelse fra september 2018.

Søndag 28. April

Foto: ZDF

ZDF Kl. 01:00 – „Die ZDF-Kultnacht – Das Beste aus der Hitparade“

Om natten fra lørdag til søndag: I anledning af 50 års Hitparaden-Jubiläums viser “Die ZDF-Kultnacht” igen “Das Beste aus der ‘Hitparade'”. I to og en halv time er der musikalske højdepunkter fra årene 1978 til 1984. Inkluderet er kunstnere som Nena, Udo Jürgens, Wolfgang Petry, Nicole, Howard Carpendale, Trio, Caterina Valente, Hubert Kah, Wencke Myhre, Dschinghis Khan, Katja Ebstein, Gitte Hænning, Roger Whittaker, Juliane Werding, Andrea Jürgens, Geier Sturzflug, Mary Roos med flere.

Foto: ZDF-Fernsehgarten

ZDF Kl. 12:00 – „ZDF-Fernsehgarten on tour“

I den tredje og sidste udgave af “ZDF-Fernsehgarten on tour” festes der på Playa de Amadores i det sydlige Gran Canaria, med varme rytmer, masser af sjov og endnu mere sjov. Gæster: Glasperlenspiel, Loona, Luca Hänni, Netta, Dario G, Jaden Bojsen, Marquess, Micar og mange andre. Søndag den 5. maj 2019 åbner Andrea Kiewel åbningen af “ZDF-Fernsehgarten” sæsonen 2019 på Lerchenberg i Mainz.

Billede: MDR/kick-media/German Popp

MDR Kl. 14:25 – „Musik auf dem Lande“

Et sidste “Best of” af det populære show med Maximilian Arland, som blev stoppet af MDR. Stationen viser her igen genudsendelsen fra sidste uge. Med er Mary Roos, Ella Endlich, voXXclub, Isabel Varell, Dirk Michaelis, Franziska Wiese, KARAT, Oonagh, Frank Schöbel, Hannah, Antonia aus Tirol og Maite Kell.

Det skal du læse