TV-tip: Schlager og Volksmusik i TV d. 22. og 23. marts 2019

Fredag

Billede: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

MDR kl 20:15 – Alle lieben Kaiser

Roland Kaiser i den eksklusive Alles or Dich koncert. Endelig er tiden kommet: Efter en lang ventetid er Roland Kaiser vendt tilbage med sit nye studiealbum “Alles oder Dich”. Derefter splinterny sange, der blev skabt i det legendariske Berlin Hansa Studio og forbinder lyden af ​​succes de seneste år. Moderne og spændende, men også overraskende.

Med den eksklusive live koncert fra Berlin Columbiahalle præsenterer Roland Kaiser sine nye sange for publikum for første gang, og viser endnu en gang, at han er den store seigneur af den tyske schlager.

En anden gæst vil være Maite Kelly, som sammen med Roland Kaiser vil udføre schlagerhittet “Warum hast du nicht Nein”. I over 40 år har scenen været hans hjem, detr fejrer ham med sine fans.

Med mere end 90 millioner solgt albums, talrige hits og en række udmærkelser placere Roland Kaiser blandt de mest populære og succesrige tyske kunstnere. Klassikere som Santa Maria eller Joana har længe været fremmet til tysk kulturarv og må ikke mangle ved nogen Schlager fest.

Hans live koncerter er efterspurgte, og KAISERMANIA er i mellemtiden blevet kult.

Se frem til en unik aften med Roland Kaiser i den eksklusive Alles or Dich koncert.

Lørdag

Billede: MDR/Michael Schöne

MDR kl 20:15 – Der grosse Semino Rossi Abend

Hans musik er fuld af følelser, hans sange lyder altid lidt som sommersol og azurblå hav. Derfor tager Semino Rossi publikum til drømmeøerne i aften. Mallorca og Madeira præsenterer nogle af hans store hits og fortæller historien om hans rejse fra hans oprindelige Argentina til de store showscener.

Gæster og kolleger har også deres mening: Patrick Lindner og Stefanie Hertel ruller den røde løber ud for den sympatiske sanger og Beatrice Egli og Olaf der Flipper fortæller, hvordan de har mødt Semino.

Det skal du læse