TV-Tip: Das Beste zum Fest – Glædelig jul – med Maximilian Arland

Billede: © rbb Fernsehen

Maximilian Arland inviterer publikum til en glædelig “juleaften” og glæder sig til kendte gæster. Han mødes med Angelo Kelly og søn Gabriel, med hvem han taler om jul og skikke. Selvfølgelig bør et tema med Angelo Kelly ikke mangle: Hvordan er det at være et næsten Kristus barn – han har fødselsdag den 23. dec.

Andre gæster er Uta Schorn og Heidi Weigelt, der i årtier fremlagde tv-klassikeren “Wunschbriefkasten”. I julen skifter Maximilian Arland nu bordene og overrasker de populære skuespillerinder og repræsentanter med opfyldelsen af deres ønsker. Hvad? Det bliver først afsløret i showet.

“Das Beste zum Fest” er en rejse ind i Christmas Wonderland med de sjoveste skitser og de smukkeste julestemmer af Helene Fischer, Andy Borg, Semino Rossi, Monika Hauff og Klaus-Dieter Henkler og mange andre. Maximilian Arland optræder for publikum med Roy Black klassikeren “Weihnachten bin ich zu haus”.

Der er også nogle morsomme ting at se af Loriot, Herricht & Preil, Hape Kerkeling, Margot Ebert og Heinz Quermann.

En god aften fuld af overraskelser med det bedste af Adlershof-kultprogrammet “Frühstück und Gänsebraten”, de legendariske nytårs svaner “Maxe Baumann” og “Dalli Dalli” og “Musik ist Trumpf”.

Se med fredag 21.12.2018 kl 20.15, på rbb Fernsehen

Det skal du læse