TV-Tip d. 9. april – 11. april 2021

Billede: MDR/fmp/Evelyn Sander

Die Schlager des Monats

mdr | Fredag 09.04.2021 | 20:15 – 21:45

MDR-tv præsenterer de månedlige nationale schlager-hitlister. Bernhard Brink viser TOP 50 på schlager album hitlisterne og fortæller det nyeste fra verdenen af ​​schlager musik, opfanger trends – afspejler schlager scenen og animerer det på samme tid. Selvfølgelig er det også et fast sted for nybegyndere. Gæster: Maite Kelly og Nino de Angelo

Foto: rbb

Die 30 schönsten Liebeslieder der Siebziger¨

RBB | Fredag 09.04.2021 | 20:15 – 21:45

De tyske sangskrivere kom med mange kreative ideer i 1970’erne. Er en ny kærlighed som et nyt liv? Og lyver tårer virkelig ikke? Næsten hvert hit dengang drejer sig om den smukkeste af alle følelser – kærligheden. Marianne Rosenberg fejrer “gehört zu mir”, Manfred Krug hævder “Niemand liebt dich so wie ich” og Reinhard Mey er vild med “Annabelle”. Fremtrædende studiegæster som skuespillerinden Manon Straché, præsentator Ralph Morgenstern, instruktør Pit Weyrich samt sanger Dominique Lacasa og musiker Björn Casapietra husker 70’ernes smukkeste kærlighedssange.

Foto: rbb

Die 30 schönsten Liebeslieder der Achtziger

RBB | Fredag 09.04.2021 | 22:30 – 00:00

I 80’erne gjorde blå øjne dig så sentimental. Med fly blev der skrevet “Jeg elsker dig” på himlen. Unge tyske sangskrivere blev overvældet af kreative ideer. De følte sig ikke som det enkle hit og forsøgte at genopfinde kærlighedssangen. Neue Deutsche Welle bringer et frisk pust til den gamle genre.

Foto: MDR/Tom Schulze

Wunderbares Schlagerland – Gartenträume

mdr | Lørdag 10.04.2021 | 20:15 – 22:15

Serien “Wunderbares Schlagerland” fører dig tilbage til det centrale Tysklands oprindelige natur: magiske landskaber, masser af musik og spændende mennesker står på programmet. Denne gang fokuserer værtinde Uta Bresan på “havedrømme”. Fra klosterhaven til urte- og gårdhaven til den barokke overflod af centrale tyske slotsparker – havedrømmene i Sachsen-Anhalt tilbyder den rigtige variation til enhver grøn elsker. Og selvfølgelig er der også meget musik i Schlagerland, for schlagerstjerner som Nik P., Francine Jordi, Karat, Franziska, Ute Freudenberg og Christian Lais er simpelthen en del af det grønne feel-good-program.

Foto: BR/Ralf Wilschewski

Wirtshausmusikanten beim Hirzinger – Traditionell schräg dahoam

BR | Søndag 11.04.2021 | 14:25 – 15:10

Traudi Siferlinger og Dominik Glöbl præsenterer igen pubmusikere på Hirzinger i Söllhuben. Der er Luz Amoi, Dreimalig, Woideck Musi, FriesacherFrauenZimmerMusi, Kapelle So & So og Heinz Grobmeier.

Det skal du læse