TV-Tip d. 8. jan – 9. jan 2021

Foto: TVNOW / Frank Hempel

Die ultimative Chart Show – Die erfolgreichsten Alben aller Zeiten!

RTL | Freitag 08.01.2021 | 20:15 – 00:00

Adele, Ed Sheeran, Grönemeyer eller Katy Perry: Albums af musikstjerner sælges millioner af gange, selv her i streaming-alderen.  Men hvilket album er det mest succesrige i musikhistorien, hvilket album har de fleste tyskere hjemme og i deres playliste? Oliver Geissen præciserer disse spørgsmål i et nyt “Chart Show” og byder Maite Kelly, Maggie Reilly, Sarah Connor, Eloy de Jong, Prince Damien og George McCrae velkommen.

Billede: MDR/fmp/Evelyn Sander

Die Schlager des Monats

mdr | Freitag 08.01.2021 | 20:15 – 21:45

MDR-tv præsenterer udelukkende de månedlige nationale hitlister.  Programmet viser TOP 50 på schlager album hitlisterne og fortæller det nyeste fra verdenen af ​​schlager musik, opfanger trends – afspejler schlager scenen og animerer det på samme tid. Selvfølgelig er det også et fast sted for nybegyndere.

Foto: NDR

Mary Roos – Aufrecht geh’n – Die Geschichte einer einzigartigen Karriere

NDR | lørdag 09.01.2021 | 20:15 – 21:45

Filmen er et portræt af en af ​​de sandsynligvis mest alsidige tyske sangere i de sidste par årtier: Schlager, Chanson, Bossa Nova, Pop: Ingen mestrer det så roligt, professionelt og sympatisk som Mary Roos. Et filmteam ledsager hende, da hun går på en aktuel koncerttur og ser tilbage på de mange højdepunkter i sin karriere. Den viser store øjeblikke og skjulte perler fra Mary Roos ‘unikke karriere.  Venner, kolleger og ledsagere siger deres mening, men også hende selv.

Det skal du læse