TV-Tip d. 7. – 9. maj 2021

Foto: MDR/fmp/Evelyn Sander

Die Schlager des Monats

mdr | Fredag 07.05.2021 | 20:15 – 21:45

MDR-tv præsenterer eksklusiv de månedlige nationale schlager-hitlister. Programmet viser TOP 50 på schlager albums hitlisterne og fortæller det nyeste fra verdenen af ​​schlager musik, det opfanger trends – afspejler schlager scenen og animerer det på samme tid. Det er naturligvis også et fast sted for nybegyndere. I dag med:  Giovanni Zarella, Tanja Lasch og Vanessa Katharina

Foto: NDR/SWR

Die größten Schlager-Kulthits der 70er

NDR | Lørdag 08.05.2021 | 20:15 – 22:15

I “Die größten Schlager-Kulthits der 70er” kommer specielle klip og hit fra 1970 til 1979 tilbage i fjernsynet – inklusive arkivklip af de store stjerner fra schlagerscenen, som sjældent har været set før. Den franske schlagerstjerne Danyel Gérard synger sit største hit “Butterfly” i Lichtentaler Allee i Baden-Baden. Sanger Bata Illic optræder med børn i Mainz ved en udendørs pool “Michaela”. Schlagersanger Peter Rubin rejser gennem Stuttgart med sit hit “Wir zwei fahren irgendwo hin”. Schlagerstjernen Michael Holm synger “Wie der Sonnenschein” i Donaueschingen Slot, og Wencke Myhre starter sin “Knallrotes Gummiboott” i Plochingen havn.

Foto: SWR/MCP/Kerstin Joensson

Schlager-Spaß mit Andy Borg

SWR | Lørdag 08.05.2021 | 20:15 – 22:15

SWR-vært og sanger Andy Borg byder stjerner fra hits verdenen velkommen og inviterer SWR-tv-seere til en social aften med musik. I den hyggelige vinstue præsenterer hans gæster nye hits såvel som populære evergreens. Denne gang blandt andet: 3 Mal 1, Marie Reim, Peter Petrel, Reiner Kirsten, Semino Rossi, Die Jauchzaaa, Troglauer
Regional: Trachten und Glocken Gruppe St. Georgen

Foto: MDR

Frühling bei uns – Live!

mdr | Lørdag 08.05.2021 | 20:15 – 22:30

Foråret er her, friske knopper skyder og de første blomster blomstrer. Der er også en masse frisk og aktuel musik at opdage, for mange kunstnere er lige ved at starte det nye år med ny musik. En dag før mors dag præsenterede Stephanie Müller-Spirra og Peter Imhof en musikalsk buket af populærmusik. Seerne fra hele det centrale Tyskland bliver interaktivt en del af dette MDR-forårsshow med deres meget personlige og følelsesmæssige forårshilsner.

Foto: rbb

Schlager, die Sie kennen sollten

SWR | Lørdag 08.05.2021 | 22:15 – 23:45

Schlager er kult og oplever et boom. Grund nok til en fortsættelse af serien “Schlager, die Sie kennen sollten”! Fordi schlager for længst er ankommet med den yngre generation og på ingen måde bare er noget for filisterne og dem, der er for evigt af i går. Og når stemningen mangler ved en fest, hjælper schlager normalt. Og i Corona-tider hjælper schlager med at bringe lidt godt humør tilbage i livet. Kærlighed, teater og “über den Wolken” Denne udsendelse inkluderer flere af de mest populære og velkendte hits og evergreens fra seks årtier.

Foto: ZDF / Sascha Baumann

ZDF-Fernsehgarten

ZDF | Søndag 09.05.2021 | 12:00 – 14:10

Det starter igen! Den 9. maj starter “ZDF-Fernsehgarten” sommersæsonen 2021. Andrea Kiewel præsenterer live og udendørs.

Foto: SWR/Hans-Dieter Stahl

Die größten Hits aus “Immer wieder sonntags”

SWR | Søndag 09.05.2021 | 10:15 – 11:45

Siden 2005, altid søndag formiddag om sommeren, har præsentator Stefan Mross præsenteret musikprogrammet “live” på Erste. Indtil videre er der mere end 130 programmer og mere end 1.300 kunstner-optrædener. Redaktionsteamet “Immer wieder sonntags” har kigget på dem alle igen. I ti episoder kan seerne nu se tilbage på de smukke år sammen: Med en masse musik. Der er også meget at blive forbløffet over og le af. Denne gang er der: Jürgen Drews, Roger Whittaker, Claudia Jung, Björn Landberg, VoXXclub, Katja Ebstein, Ella Endlich, Beatrice Egli, Helene Fischer, Roberto Blanco og mange flere.

Det skal du læse