TV-Tip d. 6. nov – 7. nov 2020

Billede: MDR/fmp/Evelyn Sander
Billede: MDR/fmp/Evelyn Sander

Die Schlager des Monats

MDR | Fredag 06.11.2020 | 20:15 – 21:45

MDR-tv præsenterer udelukkende de månedlige nationale hitlister. Programmet viser TOP 50 på schlager album hitlisterne og fortæller det nyeste fra verdenen af ​​schlager musik, det opfanger trends – afspejler schlager scenen og animerer det på samme tid. Selvfølgelig er det også et fast sted for nybegyndere. “Månedens schlager” præsenteres af Bernhard Brink.

Foto: rbb

Die Schlagernacht 2020 in der Berliner Waldbühne

RBB | Fredag 06.11.2020 | 20:30 – 23:00

En sommer, hvor alt var anderledes. Men den sidste weekend i september var der god musik, en masse følelser og et godt humør i Waldbühne i Berlin. Familien Schlager var glad for at komme sammen i en lille gruppe ved en specialudgave af “Schlagernacht des Jahres” og fejre branchens store stjerner. En ekstraordinær aften i slutningen af ​​en ekstraordinær sommer.

Moderator Kim Fisher og Antenne-præsentant Christofer Hameister bød stjerner som Kerstin Ott, Ben Zucker, Matthias Reim, Beatrice Egli, Marianne Rosenberg, voXXclub, Christin Stark, DJ HERZBEAT, Giovanni Zarrella, Julian Reim, Marina Marx, Ramon Roselly, Ross Antony, Sarah Zucker, Sonia Liebing og Chris Cronauer.

Foto: ARD Degeto/Hendrik Heiden

Vanessa Mai – Für Dich – Das Konzerterlebnis aus Berlin

RBB | Fredag 06.11.2020 | 20:30 – 23:00

Det er ikke kun de tusinder af fans, der ser frem til denne aften, denne koncert er også noget meget specielt for Vanessa selv. Vanessa Mai synger, danser og optræder i en og en halv time i Berlin Tempodrom – og tilbyder sine fans et meget rost show. Aviserne var begejstrede: “Det var den perfekte Schlager-fest, som Vanessa Mai fejrede i Tempodrom.” Rbb-tv viser det betagende show, der blev optaget i Berlin i oktober 2016.

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Schlager-Spaß mit Andy Borg

SWR | Lørdag 07.11.2020 | 20:15 – 22:15

Sanger og vært Andy Borg inviterer endnu en gang stjerner fra schlagerscenen og SWR TV-seere til en social aften med musik i sin vinbar. Ud over hits præsenterer hans gæster også populære stedsegrønt. Med er bl.a. Anita og Alexandra Hofmann, Giovanni Zarella, Bata Illic, die jungen Zillertaler, Gina und die Stimmen der Berge. Moderator Andy Borg byder også den seksårige Elias fra Reutlingen velkommen, som har bragt to af sine 60 kaniner ind i studiet.

Foto: ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

Silbereisen gratuliert – Das große Schlagerjubiläum!

MDR | Lørdag 07.11.2020 | 20:15 – 23:35

2020 er året for de rigtig store schlager jubilæer! Florian Silbereisen fejrer dem med Howard Carpendale, Hape Kerkeling, Michelle, Pur, Giovanni Zarrella, mange andre stjerner og mange hits!

Foto: SWR/Universal/Moritz Künster

Unsere Schlagerstars des Jahres – Das SWR4 Festival 2020

SWR | Lørdag 07.11.2020 | 23:00 – 00:00

Hvad har Ramon Roselly, Kerstin Ott og Howard Carpendale til fælles? – De har især beriget og inspireret schlager verdenen i år. Som en del af gallaen “Durchstarter des Jahres” tildeler SWR4 Baden-Württemberg “Gläserne Vier” til Kerstin Ott som “Årets stjerne”. Ramon Roselly udnævnes til “Årets nykommer”. Howard Carpendale er hædret for sit fremragende musikalske livsværk. I SpardaWelt i Stuttgart giver stjernerne gåsehud med nye sange og kendte hits.

Det skal du læse