TV-Tip d. 6. – 8. maj 2022

Roland Kaiser – Das große Konzert

mdr | Fredag 06.05.2022 | 20:15 – 21:45

Svært at tro! Kejseren fylder 70! Og han tænker ikke på at holde op foreløbig. I anledning af hans runde fødselsdag viser rbb-tv den store koncert fra arenaen på Berlin Ostbahnhof. Med mere end 90 millioner solgte albums og utallige guld- og platinpriser er han en af ​​de mest succesrige schlagersangere i Tyskland. Frem for alt inspirerer han sit publikum live – og har gjort det i over 40 år. Til koncerten fra Berlin kan fans se frem til store hits som “Santa Maria” til “Dich zu lieben” eller “Warum hast du nicht nein gesagt” og en masse følelser. Det bliver en varieret rejse gennem en virkelig stor kunstners musikalske repertoire.

Foto: NDR/SWR

Die größten Schlager-Kulthits der 80er

SWR | Lørdag 07.05.2022 | 20:15 – 21:45

Hvad har Schlager-stjernen Roland Kaiser, Schlager-bandet “Die Flippers” og popgruppen Münchner Freiheit til fælles? De havde store hits i 1980’erne. Derfor er “Joana”, “Lotusblume” og “Ohne dich” en integreret del af dette show – og også det, der nok er 1980’ernes mest succesfulde tyske hit: “Jenseits von Eden” med Nino de Angelo. Seerne oplever sjældenheder og one-hit vidundere som Coras “Amsterdam” eller Schweizers “13 Tage” og fordyber sig i schlagerverdenen fra et spændende årti præget af kontraster. Alle klip er blevet redigeret og gendannet til denne non-stop udsendelse. De har dog intet mistet af deres originalitet.

Foto: MDR/ORF/Peter Krivograd

Die Gartenparty der Stars

mdr | Lørdag 07.05.2022 | 20:15 – 22:43

Stefanie Hertel og Karl Ploberger besøger for anden gang Kittenberger Erlebnisgärten i Niederösterreich og præsenterer “Die Gartenparty der Stars”.  Programmet er igen en underholdende blanding af musik, spil, sjov og masser af smukke billeder. Østrigske og tyske musikaktører konkurrerer også mod hinanden i såkaldte ‘haveudfordringer’, blandt andet om emnet Mors Dag, og tester deres viden og færdigheder. Hvem vinder den gyldne havenisse til deres land i år? Der er også meget private havetips og tricks fra de kendte og selvfølgelig masser af interessant information om natur og haver. Med er bl.a. Semino Rossi, Nik P., Peter Kraus, Ronja Forcher, Fantasy, Sarah Zucker, Everyone, Olaf Berger, Die Mayerin og Andy Borg.”

Foto: MDR/Saxonia Entertainment/Tom Schulze

25 Jahre Nik P. – Ein Traum wird wahr!

mdr | Lørdag 07.05.2022 | 22:45 – 23:50

Nik P. fejrer en række jubilæer i 2022: Han startede som musiker for 40 år siden, hans første album udkom for 25 år siden, og han fejrer sin 60 års fødselsdag i april. Mange gode grunde til et særligt højdepunkt i hans lange karriere: hans største hits, hans band, et specielt sammensat symfoniorkester og “gospelnoiZe”-koret på den verdensberømte scene i Salzburg Festival Hall. Nik P.s musik er specielt arrangeret til denne helt særlige lejlighed for i alt 45 musikere og 40 sangere. ORF og MDR optog eksklusivt denne særlige koncert, og instruktør Tommy Schmidle møder Nik P. på scenen for at fortælle om sin karriere, sin musik og sit liv og for at tage et kig i tv-arkiverne. 60 minutter med de mest kendte hits i en symfonisk version, med nye, bevægende sange, med underholdende og spændende anekdoter og med overraskende indblik i singer-songwriter Nikolaus Presniks 25-årige musikkarriere.

Foto: ZDF / Sascha Baumann

ZDF-Fernsehgarten

ZDF | Søndag 08.05.2022 | 11:50 – 14:10

“ZDF-Fernsehgarten” starter 2022-sæsonen med en mega kick-off fest. Der bliver grinet, danset og festet. Med spil, sjov, action og god musik – ind i sommeren.

RELATEREDE ARTIKLER