TV-Tip d. 5. mar – 6. mar 2021

Billede: MDR/fmp/Evelyn Sander

Die Schlager des Monats

mdr | Fredag 05.03.2021 | 20:15 – 21:45

MDR-tv præsenterer de månedlige nationale schlager hitlister. Programmet viser TOP 50 på schlager album hitlisterne og fortæller det nyeste fra verdenen af ​​schlager musik, det opfanger trends – afspejler schlager scenen og animerer det på samme tid. Selvfølgelig er det også et fast sted for nybegyndere. “Månedens Schlager” præsenteres af Bernhard Brink.

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Schlager-Spaß mit Andy Borg

SWR | Lørdag 06.03.2021 | 20:15 – 22:15

Vært og sanger Andy Borg byder velkommen til stjerner fra en verden af ​​hits og inviterer SWR TV-seere til en social aften med musik. I en hyggelig vinhave præsenterer hans gæster nye hits såvel som populære evergreens. Denne gang er blandt andre med: Anna-Carina Woitschack, Stefan Mross, Daniel Sommer, Dunja Rajter, Quintett Wenzelstein, Tom Astor, Vincent & Fernando, VoxxClub

Foto: MDR/Tom Schulze

Das Deutsche Fernsehballett – Die große Show zum Abschied

mdr | Lørdag 06.03.2021 | 20:15 – 22:30

Med et stort tv-show siger den tyske tv-ballet, måske det mest berømte danseselskab i Europa, farvel til scenen. I næsten 60 år har de berømte lange ben givet utallige glamourøse højdepunkter i udsendelser, galaer og endda i biografen. Den tyske tv-ballet – det var mere end bare en smuk ramme, den var altid i en klasse for sig! Dette skyldes den specielle blanding af høj professionalisme, moderne koreografier og fascinerende kostumer. Værten Ross Antony danser sig gennem de store ballettider med balletten og byder mange kunstnere fra selskabets lange historie velkommen: Underholderen Karsten Speck vises igen med showformationen, ligesom musikerne David Garrett, Beatrice Egli, Michelle, Voxxclub, Oonagh, Julian Reim, Rotblond eller Baseballs. Og selvfølgelig vil den mangeårige solodanser og koreograf af balletten, Emöke Pöstenyi, bøje sig for “hendes” ballet, som ikke kun består af de nuværende dansere, men også af mange tidligere dansere.

Det skal du læse