TV-Tip d. 5 feb – 6. feb 2021

Billede: MDR/fmp/Evelyn Sander

Die Schlager des Monats

mdr | Fredag 05.02.2021 | 20:15 – 21:45

MDR-tv præsenterer de månedlige nationale schlager hitlister. Programmet viser TOP 50 på schlager album hitlisterne og fortæller det nyeste fra verdenen af ​​schlager musik, det opfanger trends – afspejler schlager scenen og animerer det på samme tid. Selvfølgelig er det også et fast sted for nybegyndere. “Månedens Schlager” præsenteres af Bernhard Brink. Med følgende gæster: Julia Lindholm og Vincent Gross

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Schlager-Spaß mit Andy Borg

SWR | Lørdag 06.02.2021 | 20:15 – 22:15

SWR-vært og sanger Andy Borg byder stjerner fra schlager verdenen op og inviterer seerne på SWR-tv til en social aften med musik. I den hyggelige vinbar præsenterer hans gæster nye hits såvel som populære numre. Denne gang med: Dennie Christian, Kastelruther Spatzen, Linda Hesse, Ramon Roselly, Relax, Teddy und die Lolipops, Uschi Bauer og  Dominik Sedlmayr

Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann – (Arkivfoto, 2019)

Die Schlager-Hüttenparty des Jahres

mdr | Lørdag 06.02.2021 | 20:15 – 22:45

Florian Silbereisen fejrede DIE SCHLAGER-HÜTTENPARTY DES JAHRES 2020 – med masser af sne, masser af atmosfære, masser af sjov og masser af stjerner! Med var Voxxclub, DJ Ötzi, Hansi Hinterseer, Marianne Rosenberg, Andy Borg, Giovanni Zarrella, Matthias Reim, Mickie Krause, Oli. P, Anna-Carina Woitschack og Stefan Mross, Lucas Cordalis, Thomas Anders, Willi Gabalier, Ross Antony og mange flere! Og selvfølgelig kan publikum se frem til mange hits at synge med på!

Foto: SWR/rbb

Die Schlager-Traumpaare

SWR | Lørdag 06.02.2021 | 22:15 – 23:45

Nogle er et legendarisk par, de andre er et mærkeligt hold og det tredje et meget nyt drømmeteam: schlager-drømmeparret. I 1978 synger Helga Feddersen og Didi Hallervorden sig ind i den populære kulthimmel med “Du, die Wanne ist voll”. Chris Doerk og Frank Schöbel fejrer en stor succes med “Links von mir, rechts von mir”. Og da Maite Kelly og Roland Kaiser stod på scenen sammen for første gang i 2014, overraskede de hele schlagerscenen. Hendes sang “Warum hast Du nicht nein gesagt” blev et megahit.

Hvem med hvem? Dette har været et spændende spørgsmål i schlagerbranchen i årtier. Gitte og Rex Gildo er et drømmepar i 1960’erne. Bonnie Tyler og Ben Zucker erobrede publikums hjerter i 2017 i Schlagerbooom. Og når Karl Dall overtaler Paola til at slutte sig til “Blue Bayou”, vil der selvfølgelig være en overraskelse. De smukkeste sange for to, de mest emotionelle optrædener fra 60 års tv-historie og de sjoveste sceneægteskaber nogensinde. Berømtheder som Maximilian Arland, Patrick Lindner og Ute Freudenberg husker det.

Det skal du læse