TV-Tip d. 4. – 6. juni 2021

Billede: MDR/fmp/Evelyn Sander

Die Schlager des Monats

mdr | Fredag 04.06.2021 | 20:15 – 21:45

MDR-tv præsenterer de månedlige nationale schlager hitlister. Programmet viser TOP 50 på schlager album hitlisterne og fortæller det nyeste fra verdenen af ​​schlager musik, det opfanger trends – afspejler hit scenen og animerer det på samme tid. Selvfølgelig er der også et fast sted for nybegyndere. “Die Schlager des Monats” præsenteres af Bernhard Brink.

Foto: MDR

Wunderbares Schlagerland – Gartenträume

mdr | lørdag 05.06.2021 | 14:00 – 16:00 (Genudsendelse fra 2017)

Serien “Wonderful Schlagerland” fører publikum tilbage til det centrale Tysklands oprindelige natur: Magiske landskaber, masser af musik og spændende mennesker står på programmet. Denne gang fokuserer Uta Bresan på “Gartenträume”. Fra klosterhaven til urte- og gårdhaven til den barokke overflod af centrale tyske slotsparker – haven drømme om Sachsen-Anhalt tilbyder den rigtige variation for enhver der elsker det grønne. Og selvfølgelig er der også masser af musik i Schlagerland, for schlagerstjerner som Nik P., Francine Jordi, Karat, Franziska, Ute Freudenberg og Christian Lais er simpelthen en del af det grønne feel-good-program.

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Schlagercountdown – So wird`s bald wieder sein!

Das Erste | Lørdag 05.06.2021 | 20:15 – 23:30

Forventningen stiger! Florian Silbereisen starter nedtællingen til den tid, hvor millioner af fans endelig kan fejre schlager igen! Florian Silbereisen viser, hvad der snart kan være muligt igen – med en masse atmosfære, med en kæmpe fest, med de virkelig store hits og de virkelig store stjerner som Andreas Gabalier, Andrea Berg, Andy Borg, Roland Kaiser, Ross Antony, Helene Fischer og mange flere!

Foto: NDR/Monika Sandel

Karl Königs Schlagerparty

Das Erste | Lørdag 05.06.2021 | 23:55 – 00:25

Schlager er mere populær end nogensinde. Med “Karl Königs Schlagerparty” bringer Das Erste hits på tv på en ny måde. Karl König sender fra sin stue. Gæst: Ireen Sheer.

Foto: SWR/Wolfgang Breiteneicher

Die größten Hits aus “Immer wieder sonntags”

SWR | Søndag 06.06.2021 | 10:15 – 11:45

Seerne kan se frem til de største hits og de smukkeste øjeblikke fra “Immer wieder sonntags”. Siden 2005, altid søndag morgen om sommeren, har Stefan Mross præsenteret programmet live på Das Erste. Det er allerede mere end 130 programmer med mere end 1.300 kunstner optrædener. I ti episoder kan publikum huske de smukke år – med det bedste af musik og komedie. Denne gang med: Andreas Gabalier, Eva Lind, Peter Kraus, Mara Kayser, Paveier, Judith und Mel, Costa und Lucas Cordalis, Die Cuba Boarischen, Johannes Kalpers, Oesch’s die Dritten, Dui do on de Sell og mange flere.

Foto: ZDF.de

ZDF-Fernsehgarten

ZDF | Søndag 06.06.2021 | 11:50 – 14:10

På den svenske nationalferiedag bager “ZDF-Fernsehgarten” Sveriges yndlingskage. Med er også: “der Schwede der Herzen”, Lutz van der Horst.

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x