TV-Tip d. 30. okt – 31. okt 2020

Foto: MDR/Daniela Höhn

Die Goldene Henne 2020

MDR | Fredag 30.10.2020 | 20:15 – 23:30

Med “Goldene Henne”, Tysklands største publikumspris, hylder SuperIllu-magasinet sammen med MDR hvert år de mest populære stjerner og personligheder i Tyskland. I år vælger seerne deres favoritter i kategorierne “TV / underholdning”, “Drama”, “Musik” og “Årets nykommer” og vælger også publikums favorit fra Internettet i kategorien “#onlinestars”. Årets ærespris for livsværk går til Herbert Köfer.

Gæster er bl.a.: Howard Carpendale, Ben Zucker, das Duo Thomas Anders & Florian Silbereisen og LEA und Lotte.

Lørdag

Foto: MDR/Tom Schulze

Das Deutsche Fernsehballett – Die große Show zum Abschied

MDR | Lørdag 31.10.2020 | 20:15 – 22:30

Med et stort tv-show siger den tyske tv-ballet, måske det mest berømte danseselskab i Europa, farvel til scenen. I næsten 60 år har de berømte lange ben givet utallige glamourøse højdepunkter i programmer, galaer og endda i biografen. Den tyske tv-ballet – det var mere end bare en smuk ramme, den var altid i en klasse for sig! Dette skyldes den specielle blanding af høj professionalisme, moderne koreografier og fascinerende kostumer.

Værten Ross Antony danser sig gennem de store ballettider med balletten og byder mange kunstnere fra selskabets lange historie velkommen: Underholderen Karsten Speck vises igen med showdannelsen, ligesom musikerne David Garrett, Beatrice Egli, Michelle, Voxxclub, Oonagh, Julian Reim, Rotblond og Baseballs.

Og selvfølgelig vil den mangeårige solo-danser og koreograf af balletten, Emöke Pöstenyi, bøje sig for “sin” ballet, som ikke kun består af de nuværende dansere, men også af mange tidligere dansere. Især har de formet balletens ansigt i årevis.

Foto: SWR/WDR/Kai Maser

Howard Carpendale – Ein Leben für die Show

WDR | Lørdag 31.10.2020 | 21:45 – 22:30

Howard Carpendale er en af ​​de største tyske schlager-stjerner. Som sanger og entertainer har han sat standarder. Med sine hits som “Hello Again”, “Ti amo” og “Tu¨r an Tu¨r mit Alice” har han for længe siden sunget sig ind i den kollektive hukommelse af schlager – og pop-fans. Howard Carpendale er et idol for mange.

Filmen viser Howard Carpendale meget personligt. I hans sidste optrædener i de sidste par måneder og i aktuelle møder med kolleger og ledsagere.

Hans familie er også med: konen Donnice Pierce, ekskone Claudia sammen med søn Wayne og hans familie.

Det skal du læse