TV-Tip d. 3. – 4. nov. 2023

Die Schlager des Monats

mdr | Fredag 03.11.2023 | 20:15 – 21:45

Siden begyndelsen af året er de månedlige nationale hitlister blevet præsenteret af Christin Stark, den tyske schlagers powerkvinde. Christin Stark står for moderne, rockende schlager og vil altid tage et kig på den tyske schlagermusikscene i sine programmer. “Månedens Schlager” viser TOP 50 på de tyske konservative schlagerradiohitlister, dvs. de mest populære schlager- og popsange i radioen. Der er også de seneste nyheder fra schlagerens verden, samt trends og nye introduktioner fra scenen. Newcomere og unge talenter er en integreret del af programmet, så der er plads til morgendagens stjerner i hvert show.

Modern Talking
Foto: WDR/ddp/MediaPunch/Ross Marino

Ab in die 80er – Die Top 40 – Live-Show mit WDR 4

WDR | Lørdag 04.11.2023 | 20:15 – 22:15

WDR 4 bringer 80’ernes superstjerner på scenen for anden gang. Den 4. november går Holly Johnson, Nik Kershaw, Kim Wilde, Fancy og Spider Murphy Gang på scenen i Dortmunds Westfalenhalle til “WDR 4 – Ab in die 80er”. Aftenen ledes af WDR 4-værten Peter Illmann, hvis programmer som “Formel Eins” og “Peters Pop-Show” havde en varig indflydelse på pop-tv i 80’erne. Til “WDR 4 – Ab in die 80er” er tv-stjernen glad for at vende tilbage til sin hjemby Dortmund.

DIE VERRÜCKTEN SCHLAGERSHOW
Foto: MDR/Alexander Friederici

Die verrückten Schlagershow-Highlights

SWR | Lørdag 04.11.2023 | 20:15 – 21:45

Hvad var den mest følelsesladede overraskelse i Andrea Bergs karriere? Hvem er Semino Rossis mystiske bror? Hvorfor fik Maite Kelly Thomas Anders ned med nakken og forårsagede et af de mest berømte schlageruheld? Mange af disse følelsesladede, skøre og bizarre øjeblikke fra de seneste års store MDR- og ARD-shows præsenteres af studievært og Schlagerwelt-reporter Peter Heller i “Die verrückten Schlagershow-Highlights”. Han har overværet de store schlagershows i årevis, kender historierne bag de skøre schlagerøjeblikke og har interviewet stjernerne om dem. Glæd dig til et gensyn med Mary Roos, KLUBBB3, Roland Kaiser, Bonnie Tyler, Ben Zucker, Andrea Berg og mange flere.

Det skal du læse