TV-Tip d. 29. sept – 1. okt. 2023

Schlagerchance in Leipzig – Wer singt beim Schlagerbooom?

mdr | Fredag 29.09.2023 | 20:15 – 22:00

I programmet med masser af hits at synge med på stiller Florian Silbereisen spørgsmålet: Hvem får lov til at optræde i årets TV-Schlagershow?
Mens forberedelserne til “Schlagerbooom” allerede er i fuld gang, får nogle kunstnere stadig en “Schlagerchance in Leipzig” og kæmper om den sidste ledige plads på den meget store schlagerscene! De vil blive støttet af stjerner som Michelle, Eloy de Jong, Frank Schöbel og DJ Ötzi.

Foto: BR/Kimmig Entertainment GmbH/ORF/SRF/Philipp von Ditfurth

Popschlager, die Sie kennen sollten

NDR | Lørdag 30.09.2023 | 20:15 – 21:45

En ung generation af schlagerartister har med deres moderne og dansable sange revolutioneret den gode gamle schlager, moderniseret den og bragt den ind i det 21. århundrede. De såkaldte schlagerhits er produceret på en moderne måde med masser af bas og rytmiske beats, deres lyd kan sammenlignes med popmusik, og ingen fest bør være foruden dem. Fra A som “Atemlos durch die Nacht” (Åndeløs gennem natten) til D som “Die Gefühle haben Schweigepflicht” (Følelser skal holdes tavse) til W som “Warum hast du nicht Nein gesagt?” (Hvorfor sagde du ikke nej?). I dette program præsenteres schlagerhitstjernernes hits i alfabetisk rækkefølge, ledsaget af kunstnernes udsagn.

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Schlager-Spaß mit Andy Borg

SWR | Lørdag 30.09.2023 | 20:15 – 22:15

Studievært og sanger Andy Borg byder velkommen til stjerner fra schlagerens verden og inviterer SWR’s tv-seere til en hyggelig aften i musikkens tegn. I den hyggelige vinbar præsenterer hans gæster både nye hits og populære evergreens.
Denne gang er det bl.a: Vincent & Fernando, Brigitte Traeger, Melanie Payer, Eloy de Jong, Fräulein J. & die Tournedos, Die Hattinger Buam, Coro della S.A.T.

Foto: ZDF / Brand New Media.

ZDF-Fernsehgarten on tour

ZDF | Søndag 01.10.2023 | 12:00 – 14:10

“ZDF-Fernsehgarten” skal på turné. I 2023 er destinationen Hamborg, hvor Kiwi præsenterer den velafprøvede blanding af musik, artisteri, service og spektakulære aktioner.

Det skal du læse