TV-Tip d. 27. – 29. maj 2022

Musik für Sie

mdr | Fredag 27.05.2022 | 20:15 – 21:45

Siden 2004 har den populære programleder og sangerinde Uta Bresan opfyldt seernes musikønsker med sit show “Musik für Sie”. MDR har udsendt det succesrige format månedligt og LIVE siden 2021. Uta Bresan opfylder endnu flere ønsker i studiet, taler med stjerner og formidler personlige hilsner fra seerne. Uanset om det er et stort jubilæum eller vigtig hjælp i en nødsituation – dette show bliver en platform for at sige “tak” eller “tillykke” med den musik, du ønsker.

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Schlager-Spaß mit Andy Borg

SWR | Lørdag 28.05.2022 | 20:15 – 22:15

SWR-vært og sanger Andy Borg byder stjerner fra schlagerverdenen velkommen og inviterer seere af SWR-tv til en hyggelig aften med musik. Hans musikalske gæster præsenterer nye hits samt populære evergreens i den hyggelige vinbar. Denne gang er der: Sigrid und Marina, Beatrice Egli, Tiroler Wind, Graziano, Oswald Sattler, Max Weidner mit seinem Opa Roland Hansl und Elfi Graf

Foto: MDR

MDR Frühlingserwachen – Die Show im Gewinnerort

mdr | Lørdag 28.05.2022 | 20:15 – 22:28

Tre steder, tre kampagner, en vinder og et stort underholdningsshow! Siden den 23. april er hjerteprojekter i Gommern, Neustadt an der Orla og i Ostrava blevet pyntet op af en storstilet fælles indsats. MDR-seerne kunne derefter stemme på det, de syntes var det smukkeste projekt, og kårede dermed vinderstedet for dette års MDR Spring Awakening. Vinderen af ​​MDR Spring Awakening kommer fra Sachsen i år. Ostrau sejrede i den store forskønnelseskampagne mod Gommern i Sachsen-Anhalt og Neustadt an der Orla i Thüringen. Sakserne kan nu se frem til en forskønnelsesbonus på 5.000 euro og et live vindershow som tak til alle de frivillige. MDR Spring Awakening-showet, modereret af Peter Imhof, sendes direkte på MDR den 28. maj fra klokken 20.15. Der er: More than Words, Stereoact, Sonia Liebing, Olaf Berger, Zwei wie Eins, Saskia Leppin, Vincent Gross, Julian Reim, Uta Bresan, Fantasy und Mitch Keller.

Foto: ZDF / Ralph Orlowski

ZDF-Fernsehgarten

ZDF | Søndag 29.05.2022 | 12:00 – 14:10

Hårde, sværere, havespil! Fremtrædende atleter konkurrerer mod hinanden i fire sportsgrene. Det handler om spil, sjov, action, men også om en god sag.

Det skal du læse