TV-Tip d. 27. – 28. okt. 2023

Musik für Sie – Schlagerüberraschung für Sie

mdr | Fredag 27.10.2023 | 20:15 – 21:45

De bedste overraskelser fra “Musik für Sie” præsenteres med masser af ekstra musik af Ross Anthony. På sin egen kærlige måde overrasker Ross Anthony fans af “Musik für Sie” med en yndlingsschlagersanger, som den overraskede har et særligt forhold til. Han får disse historier fortalt – og selvfølgelig har han altid præcis den berømthed med, som han ønsker, og som der er masser af musik fra i forvejen.
Sammen finder de altid på en genial musikalsk overraskelse, så overraskelsen er ægte og live. Intetanende går fanen til et møde, på restaurant eller kommer på besøg – uden at ane, at først Ross og derefter en berømthed vil slutte sig til dem, altid med en live serenade efterfulgt af den nyeste musik.
Bernhard Brink, Olaf der Flipper, Rudy Giovannini, Olaf Berger, Vivien Gold, Rene Ulbrich og Schlagerpiloten er alle en del af Schlagerüberraschung.

Foto: SWR/rbb

Die schönsten Kultschlager der 80er

SWR | Samstag 28.10.2023 | 20:15 – 21:45

I et nyt afsnit af “Die schönsten Kultschlager der 80er” præsenterer rbb Fernsehen igen store hits og schlagerhits – denne gang fra årene 1985 til 1989. Musik til at danse og drømme til med publikumsfavoritter som Nicole, Achim Reichel, Engelbert og mange andre.
Roland Kaiser erobrede alle hitlisterne med sine hits i 80’erne. Den dag i dag er hans hits som “Hier fing alles an” en del af enhver Kaiser-koncert. For gruppen Karussell var 1987 det mest succesfulde år i bandets historie. Sangen “Als ich fortging” var et overraskende hit for gruppen med Dirk Michaelis i front. Sangen bliver et af Østens største hits.
Andre medvirkende: Juliane Werding med “Vielleicht irgendwann”, Howard Carpendale med “Lisa ist da”, Mandy Winter med “Julien”, Achim Reichel med “Fliegende Pferde”, Nino de Angelo med “Flieger” og Udo Lindenberg med “Horizont”. Med denne sang viser Udo Lindenberg sin blødere side i 80’erne. De smukkeste kulthits fra 80’erne er selvfølgelig non-stop igen – 90 minutter med store hits og store stjerner.

Det skal du læse