TV-Tip d. 26. – 28. aug 2022

Musikgeschichten mit Olaf Berger

mdr | Fredag d. 26.08.2022 | 20:15 – 21:45

Olaf Berger har været en musikalsk storhed i schlagerverden i 30 år og tænker langt fra at gå på pension. Født i Dresden var han allerede en succesfuld sanger i DDR, men hans karriere tog for alvor fart efter genforeningen. Siden har han sunget og spillet sig ind i publikums hjerter som en charmerende moderator, såsom MDR-programmet “Tierisch Tier” og naturligvis som fortolker af tyske hits.
Der er Peter Maffay, Vicky Leandros, Nik P., Inka Bause, Johnny Logan, Roland Kaiser og mange andre med.

Foto: Telamo.de / Robert Recker

Die besten Hits aller Zeiten

mdr | Lørdag 27.08.2022 | 20:15 – 22:53

Efter den positive respons på første afsnit fulgte Bernhard Brink trop og med anden udgave af sine sommerhits, nu byder han igen på en masse feel-good-musik. Til dette formål er han på vej i sommerlige Stralsund.
Hvad enten det er på det legendariske sejltræningsskib “Gorch Fock 1”, i det unikke Ozeaneum eller i et eventyrbryggeri, hvad enten det er med sand under fødderne eller is på tungen – han finder altid de rigtige rammer til at præsentere sit udvalg af swingende hits og varme rytmer.
Nationale og internationale oldies og schlager sørger for den rigtige atmosfære, herunder Andrea Jürgens, Howard Carpendale, Tina, LUV, Ottawan, Fancy, EAV, Wind, Roland Kaiser, Inka og CITY.

Foto: SWR/Schneider-Press/W.Breiteneicher

Immer wieder sonntags

Das Erste | Søndag 28.08.2022 | 10:03 – 12:00

Vært Stefan Mross har for 18. år inviteret gæster til “Sonntagvormittag mit Herz”. Med godt humør, gæster fra schlager, folkemusik og comedy og masser af overraskelser vil den populære konferencier og musiker og hans team igen i denne sæson underholde publikum – som altid live fra “Immer wieder Sundays”-arenaen i Rust. Gæster: Jürgen Drews, Ramon Roselly, Fäaschtbänkler, Lucas Cordalis, Fantasy, MORE THAN WORDS, Romy Kirsch, Alexander Knappe, Mike Leon Grosch, Vincent Gross (Challenge), Dorfrocker

Foto: ZDF / Marcus Höhn

ZDF-Fernsehgarten

ZDF | Søndag 28.08.2022 | 12:00 – 14:10

En søndag morgen med Herzus “ZDF-Fernsehgarten” bliver til “Rock im Garten” – den største tv-rockfestival. Knivskarp, ubrydelig og rock-chic, den er udstyret med service, kampagner og den bedste musik.

Det skal du læse