TV-Tip d. 25. – 27. juni 2021

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Die ultimative Chart Show – Die erfolgreichsten Party-Schlager

RTL | Fredag 25.06.2021 | 20:15 – 00:10

Sommer, sol og schlager! Dette er den perfekte blanding til en vellykket fest, hvad enten det er på ferie eller derhjemme, med unge eller gamle: uden schlager ville en fest kun være halvt så dejlig. Oliver Geissen lader festen på RTL stige i en ny udgave af Chart Show. Sammen med sine musikalske gæster fejrer han de mest succesrige festhits, der har været i de tyske hitlister i længst tid for at skabe en god atmosfære.

Foto: MDR/Mario Gentzel

Musik für Sie

mdr | Fredag 25.06.2021 | 20:15 – 21:45

Den populære værtinde og sanger Uta Bresan har opfyldt publikums musikalske ønsker med sit program “Musik für Sie” siden 2004. MDR har udsendt det vellykkede format månedligt og LIVE siden begyndelsen af ​​året. Uta Bresan opfylder endnu flere ønsker i studiet, taler med stjerner og leverer personlige hilsner fra publikum. Uanset om det er et stort jubilæum eller vigtig hjælp i en nødsituation – dette program bliver en platform til at sige “tak” eller “tillykke” med den musik, du ønsker. LIVE-udsendelsen af ​​stationerne muliggør en ny og unik dialog med seerne.

Foto: SWR/Andreas Braun

Immer wieder sonntags – Übertragung aus dem Europa-Park Rust

Das Erste | Søndag 27.06.2021 | 10:03 – 12:00

Også denne sæson inviterer Stefan Mross og hans gæster dig til at nyde musik og god humor. Som i det foregående år optræder schlager-, folkemusik- og komediestjerner live eller tændes via video i Europa-Park i Rust. Seerne kan også se showet live – og også i år behøver de ikke undvære spil og overraskelser med deres stjerner. Udsendelserne finder oprindeligt sted uden et publikum på stedet. Gæster: Fantasy, Vincent Gross, Peggy March, Vincent & Fernando, Christian Lais, Peter Orloff med flere.

Foto: ZDF / Sascha Baumann

ZDF-Fernsehgarten

ZDF | Søndag 27.06.2021 | 11:50 – 14:10

Det bliver rigtig godt i “ZDF-Fernsehgarten”. Kiwi har inviteret mange fire og tobenede venner. Serviceemner og en spændende rekord sikrer også sjov.

Det skal du læse