TV-Tip d. 23. april – 25. april 2021

Foto: MDR/Tom Schulze

Musik für Sie

mdr | Fredag 23.04.2021 | 20:15 – 21:45

Den populære værtinde og sangerinde Uta Bresan har opfyldt publikums musikalske ønsker med sit program “Musik für Sie” siden 2004. MDR har udsendt det vellykkede format månedligt og LIVE siden begyndelsen af ​​året. Uta Bresan opfylder endnu flere ønsker i studiet, taler med stjerner og leverer personlige hilsner fra publikum. Uanset om det er et stort jubilæum eller en vigtig hjælp i en nødsituation – denne udsendelse bliver en platform til at sige “tak” eller “tillykke” med ønsket musik. Udsendes LIVE muliggør en ny og unik dialog med seerne. Uta Bresan understøttes af “Meine Schlagerwelt” Peter Heller. Uanset om det er med små videoer, fotos eller en varm SMS – Fans kan bruge det til at oprette LIVE-programmet via en bred vifte af online-kanaler. En af Tysklands største hit-entertainere, Ross Antony, er også ombord på “Musik für Sie”. Det giver overraskelser for seerne i Sachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen og en eller to tårer af glæde.

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Schlagerlovestory 2020 – Das große Wiedersehen

SWR | Lørdag 24.04.2021 | 20:15 – 23:35

Det er endelig den tid igen: Efter adskillige Schlager-shows måtte aflyses eller udsættes, ser entertainer Florian Silbereisen frem til “Den store genforening” med Schlager-stjernerne. I showet præsenteres mange hits til at synge med. Der er Andrea Berg, Ben Zucker, DJ Ötzi, Giovanni Zarrella, Anna-Carina Woitschack und Stefan Mross, Daniela Katzenberger og Lucas Cordalis, Marianne Rosenberg, Semino Rossi, Thomas Anders, Roland Kaiser, Howard Carpendale og mange, mange flere. “Vi har aldrig fejret schlager med så meget i kærlighed”, lover showmaster, “Det bliver virkelig romantisk! Men jeg kan ikke afsløre mere …”

Foto: MDR/Tom Schulze

Die Roland Kaiser Show – Liebe kann uns retten

mdr | Lørdag 24.04.2021 | 20:15 – 23:20

Roland Kaiser har inviteret en bred vifte af kendte kunstnere til sit næsten tre timers musikprogram “Liebe kann uns retten”, der ikke kun præsenterer hans egne kærlighedssange, men også udfører ekstraordinære duetter med værten. Det mest sungne tema i musik er sandsynligvis kærlighed. Det giver styrken til at redde mennesker gennem mange ting, at ledsage dem i gode tider og at bære dem igennem svære tider. Roland Kaiser er også overbevist om dette og har inviteret mange kunstnere, der har succes i Tyskland, til at synge deres kærlighedssange i hans show – undertiden rolige og balladeagtige, nogle gange hurtige og kraftfulde. Der er en historie bag hver en sang, der skal fortælles. Derudover vil publikum opleve ekstraordinære musikalske duetter. Showet, værten og alle hans musikalske gæster viser deres holdning i aften. Ikke imod, men for noget: kærlighed

Foto: WDR/Max Kohr

Der Sound der 68er – Von Janis Joplin bis Udo Jürgens

WDR | Lørdag 24.04.2021 | 22:45 – 00:15

1968 var et helt vildt år – og det lyder som det: Hård som Steppenwolf med “Born To Be Wild”, helt afslappet som Jefferson Airplane’s LSD-salme “White Rabbit” til den hjerteskærende “What A Wonderful World” af Louis Armstrong eller den tidløst smukke “Für mich soll’s Rote Rosen regnen” af Hildegard Knef. Naturligvis afspejles de politiske og sociale ændringer også i årets musik, men ikke nødvendigvis hvor du ville forvente det: I 1968 tog Udo Jürgens for eksempel et klart standpunkt mod krig, udnyttelse og racisme i sin sang “Ich glaube”.

Det skal du læse