TV-Tip d. 22. jan – 24. jan 2021

Foto: MDR/Uwe Frauendorf

Musik für Sie

mdr | Fredag 22.01.2021 | 20:15 – 21:45

“Musik für Sie” får et nyt hjem. Siden 2004 har den populære værtinde og sanger Uta Bresan opfyldt publikums musikalske ønsker med sit program “Musik für Sie”. Fra 2021 sendes det vellykkede format månedligt og LIVE. Uta Bresan vil opfylde endnu flere ønsker i et studie, tale med stjerner og levere personlige hilsner fra publikum. Uanset om det er en milepælsfødselsdag, et stort jubilæum eller en vigtig hjælp i en nødsituation – denne udsendelse bliver en platform til direkte at sige “Tak!” eller “Tillykke!”.

Fans kan dermed hjælpe med at forme LIVE-programmet med hende via forskellige online kanaler. En af Tysklands største schlager-entertainere, Ross Antony, er derude for “Musik für Sie”. Det vil medføre mange overraskelser i Sachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen. Med omlægningen af ​​”Musik für Sie” er en unik dialog med publikum mulig.

Foto: rbb/MDR/Stephan Flad

Roland Kaiser in Berlin – Das große Konzert

RBB | Fredag 22.01.2021 | 22:30 – 00:45

Fantastisk Heimspiel for Roland Kaiser. Den store koncert i arenaen på Ostbahnhof var højdepunktet på hans tournee i 2018 “stromaufwärts – Kaiser singt Kaiser”. Roland bragte naturligvis sine hits med sig: “Dich zu lieben”, “Santa Maria”, “Manchmal möchte ich schon mit dir” og mange flere.

I dag er han en superstjerne for de ældre og en kultfigur for de yngre. Tre generationer kan synge sammen på hans sange. I 2014 blev hans duet “Warum hast du nicht Nein gesagt?” med Maite Kelly til et kæmpe YouTube-hit. Hans studioalbums tildeles regelmæssigt med guld og platin.  Hans live-ture, hvad enten det er udendørs eller arena, er generelt udsolgt.

Foto: MDR/ORF/Peter Krivograd

Wenn die Musi spielt – Winterspezial

mdr | Lørdag 23.01.2021 | 20:15 – 22:25

Stefanie Hertel og Arnulf Prasch inviterer dig til en særlig vintermusikaften. I Bad Kleinkirchheim og omegn er der en genforening med stjerner som Bernhard Brinkmann, Claudia Jung, Die Draufgänger, Semino Rossi, Die Jungen Zillertaler, Oberkrainer Power, Ursprung Buam, Schneiderwirrt Trio, Melissa Naschenweng.

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Schlager-Spaß mit Andy Borg – Die schönsten Momente

SWR | Lørdag 23.01.2021 | 20:15 – 22:15

I de tolv episoder i 2019 bød sanger og vært Andy Borg mange stjerner fra schlagerscenen og folkemusikken velkommen i en hyggelig vinbar med masser af charme, humor og varme. Seerne oplever det bedste af det bedste i denne nytårsudgave. En glad aften at synge med, danse sammen og klappe med.

De smukkeste duetter af Andy Borg og hans musikalske gæster samt mange schlager-medleyer af schlager-stjerner. Med. er også die Kastelruther Spatzen, Cindy Berger, Bernhard Brink, Giovanni Zarella, Anita und Alexandra Hofmann, Michael Holm, Johnny Logan, Hansi Hinterseer, Beatrice Egli m.fl.

Foto: NDR

Das große Wunschkonzert – Das Beste zur 75. Sendung

NDR | Søndag 24.01.2021 | 20:15 – 21:45

“Das große Wunschkonzert” fejrer sin 75. udsendelse: Værten Lutz Ackermann ser tilbage på de seneste års højdepunkter. En meget speciel aften med en masse musik og personlige anekdoter fra de mest populære kunstnere af tysk schlagermusik. Lutz Ackermann er en af ​​de få værter i Tyskland, der var i stand til at byde alle de store tyske schlagerstjerner velkommen på hans show. De fortalte alle ham om deres spændende liv. Resultatet er underholdende, rørende og også sjove historier.

I anledning af det 75. program “Das große Wunschkonzert” vil Lutz Ackermann igen vise de bedste uddrag fra interviews med Semino Rossi, Roland Kaiser, Mary Roos, G.G. Anderson, Klaus & Klaus, Olaf the Flipper og Amigos og mange andre. Et show med mange højdepunkter, uforglemmelige hits og personlige samtaler.

Det skal du læse