TV-Tip d. 20. nov – 22. nov 2020

Foto::MDR/JürgensTV/Beckmann

Die Schlager des Jahres 2020 – Die große Jubiläumsshow

MDR | Fredag 20.11.2020 | 20:15 – 22:30

“Schlager des Jahres” fejrer jubilæum: Den første udgave blev sendt på MDR i 1995. 25 år senere præsenterer Florian Silbereisen et tilbageblik på schlageråret 2020 – det store show med årets schlager, stjerner og historier. Det er minder som højdepunkter, overraskelser, succeser og uheld, følelsesmæssige og triste øjeblikke – selvfølgelig med mange hits fra Matthias Reim, Andrea Berg, Ramon Roselly, Inka Bause, Nino de Angelo, Jürgen Drews, Kerstin Ott, Ben Zucker, Giovanni Zarrella, Ute Freudenberg, Amigos, Andy Borg, Ross Antony, Bernhard Brink og mange andre stjerner.

Foto: SWR/MCP/Kerstin Joensson

Schlager-Spaß mit Andy Borg

SWR | Lørdag 21.11.2020 | 20:15 – 22:15

Andy Borg inviterer seerne på SWR-tv til en aften med musik i sin vinbar. Ud over schlagerhits præsenterer hans gæster også populære evergreens fra den store verden af ​​hits. Denne gang er blandt andre det unge Zillertal, Bata Illic, Gina og die Stimmen der Berge. Moderator og sanger Andy Borg byder den seksårige Elias fra Reutlingen velkommen, som har bragt to af sine 60 kaniner ind i studiet. Jonge Remstäler, et ungt ensemble af messingmusikere fra Remstal, spænder med succes en bro mellem traditionel og moderne messingmusik.

Foto: BR/Andreas Hussong

Musikantentreffen am Ritten in Südtirol

BR | Søndag 22.11.2020 | 14:25 – 15:10

I Sydtyrol, Bozner Talkessels, ligger Ritten, en højderyg, der hører til Sarntal-alperne. Befolkningen i Bozner har altid været glad for at tilbringe de varme uger heroppe om sommeren, og de smukke bjerglandsbyer mellem vinmarkerne, og har fængslet mange besøgende i lang tid. En af dem er landsbyen Siffian. Her er slottsgården med en vidunderlig udsigt over Schlern. På den smukke plads byder Elisabeth Rehm velkommen til sangere og musikere fra hele Sydtyrol. Med er die 4 Blosn, die Pflerer Gitschn, die Rittner Klarinettenmusig, die Formation BrunVerdi, die Gruppe Harz 6, der Durnholzer Viergsang und die Familienmusik Huber.

Det skal du læse