TV-Tip d. 19. mar – 20. mar 2021

Foto: MDR/Uwe Frauendorf

Musik für Sie

mdr | Fredag 19.03.2021 | 20:15 – 21:45

Den populære værtinde og sangerinde Uta Bresan har opfyldt publikums musikalske ønsker med sit program “Musik für Sie” siden 2004. Fra 2021 sendes det vellykkede format månedligt og LIVE. Uta Bresan vil opfylde endnu flere ønsker i et studie, tale med stjerner og levere personlige hilsner fra publikum. Uanset om det er en rund fødselsdag, et stort jubilæum eller en vigtig hjælp i en nødsituation – denne udsendelse bliver en platform til at sige “tak” eller “tillykke” direkte med ønsket musik.

Uta Bresan understøttes af “Meine Schlagerwelt”, Peter Heller. Fans kan hjælpe med at forme LIVE-programmet med ham via forskellige online kanaler. En af Tysklands største schlager-entertainere, Ross Antony, er ude i marken for “Musik für Sie”. Det vil medføre mange overraskelser i Sachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen.  Med omlægningen af ​​”Musik für Sie” vil en unik dialog med publikum være mulig.

Foto: rbb/SWR/Siegfried Walz

Eine musikalische Reise an den Bodensee

RBB | Fredag 19.03.2021 | 22:30 – 00:00

Bodensee er en af ​​de få feriedestinationer i Tyskland, der ikke lader noget tilbage at ønske. Romantiske landsbyer, storslåede haver og maleriske vinmarker. Den musikalske rejse tager en tur på det restaurerede museumsskib “Österreich” og er der, når vandski akrobaterne fra Konstanz viser deres akrobatiske shows.

Vært Markus Brock møder prins Bernhard von Baden på den skønneste vingård på den nordlige bred. På øen Reichenau besøger han en af ​​de smukkeste Bodensee haver og i Unteruhldingen forklarer han også verden af ​​bunkehuse fra stenalderen.

Musikalske gæster er Laura Wilde, Santiano, Michael Holm, Anita og Alexandra Hofmann, Maximilian Arland og mange andre.

Foto: MDR/Heiko Roith

Die Schlagercharts

mdr | Lørdag 20.03.2021 | 20:15 – 21:55

MDR-tv præsenterer en gennemgang af de nationale schlagerhitlister i 2020. Showet dækker hitlisterne i 2020 og præsenterer de mest succesrige soloartister, det bedste album og de stærkeste nykommere. Ud over de succesrige hits i 2020 er der også de mest populære schlagere sidste år. Selvfølgelig er der også gæster fra den tyske schlager scene i dette show. “Die Schlagercharts 2020” præsenteres af Bernhard Brink.

Gæster:
Die Überflieger des Jahres 2020 “Die Schlagerpiloten”
Der Senkrechtstarter des Jahres 2020 Ramon Roselly
Die Erfolgsgarantin des Jahres 2020 Kerstin Ott
Der Schlager-DJ des Jahres 2020 “DJ Herzbeat” med Axel Fischer

Det skal du læse