TV-Tip d. 18. – 19. nov 2022

Musik für Sie

mdr | Fredag 18.11.2022 | 20:15 – 21:45

Uta Bresan opfylder endnu flere ønsker i studiet, taler med stjerner og overbringer personlige hilsner fra seerne. Uanset om det er et stort jubilæum eller en vigtig hjælp i nøden – dette program bliver en platform til at sige “tak” eller “tillykke” med ønskemusik. En af Tysklands største Schlager-underholdere, Ross Antony, er også med på “Music for You”. Han sørger for overraskelser for seerne i Sachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen og for den ene eller den anden glædestår.

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Schlager-Spaß mit Andy Borg – Die schönsten Momente

SWR | Lørdag 19.11.2022 | 20:15 – 22:15

I de tolv afsnit i 2019 bød sanger og vært Andy Borg mange stjerner fra schlager- og folkemusikscenen velkommen til en hyggelig vinbar med charme, humor og varme. Seerne vil opleve det bedste af det bedste i denne nytårsudgave. En munter aften til at synge med, danse med og klappe med. De smukkeste duetter af Andy Borg og hans musikalske gæster samt mange hitmedleyer af schlagerstjerner. Med er: Kastelruther Spatzen, Cindy Berger, Bernhard Brink, Giovanni Zarella, Anita und Alexandra Hofmann, Michael Holm, Johnny Logan, Hansi Hinterseer und Beatrice Egli.

Foto: MDR/JürgensTV/Dominik Beckmann

Schlager oder N!xxx – Nur wer gewinnt, singt!

mdr | Lørdag 19.11.2022 | 20:15 – 22:33

Schlager har aldrig været så sjovt! I et nyt afsnit af det mest spændende og sjoveste schlagershow på tysk tv lærer Florian Silbereisen stjernerne at kende fra en helt ny side. Andy Borg, Daniela Alfinito, Marina Marx og Karsten Walter, Ben Zucker og Draufgänger står over for usædvanlige udfordringer. Fordi de alle ønsker at synge så mange hits som muligt!

Det skal du læse