TV-Tip d. 16. – 18. sept 2022

Mit Volldampf und Musik – Mit Olaf Berger unterwegs auf der Elbe

mdr | Fredag 16.09.2022 | 20:15 – 21:45

Olaf Berger rejser igen med fuld damp gennem Midttyskland. Denne gang er fokus dog ikke på en traditionel dampbane, men på en historisk torpedobåd på Elben. Med masser af damp, musik og forhåbentlig nok vand under kølen vil Olaf Berger sejle fra Bad Schandau til Dresden. Men rejsen er bestemt også musikalsk set værd at tage på. Nicole, Francine Jordi, Toni, Cora, Peter Michael, Pascal Silva, Uwe Busse, Mara Kayser og mange, mange flere er med om bord.

Foto: SWR/Kimmig/Wolfgang Breiteneicher

SWR Schlager – Die Show

SWR | Lørdag 17.09.2022 | 20:15 – 21:45

Igen i år præsenterer SWR Fernsehen et stort schlagershow, hvor kendte kunstnere fra schlagerscenen optræder med deres sange og historier. Showet’s værtinde er den succesfulde sangerinde Beatrice Egli. Ud over den store schlagerfest giver “SWR Schlager” et indblik i schlagerstjernes verden og i backstageområdet. Blandt gæsterne er Bernhard Brink, Nik P., Chris Cronauer, Marina Marx, Karsten Walter, VoXXclub, DJ Ötzi, Vincent Gross, Emilija Wellrock, Ben Zucker, Marianne Rosenberg, Luca Hänni, Michelle.

Foto: MDR/ORF/ ip-media/Peter Krivogra

Starnacht aus der Wachau

mdr | Lørdag 17.09.2022 | 20:15 – 22:18

Efter den store publikumssucces med “Starnacht am Wörthersee” i juli er det nu tilbage til Donau i Niederösterreich. Starnacht Arena ligger midt i en af de mest fortryllende floddale i Europa – Wachau. Og den vil endnu en gang forvandle den lille landsby Rossatzbach, der ligger lige over for de legendariske ruiner af slottet Dürnstein, til et sted for stjerner, VIP’er og fans. Sammen med Barbara Schöneberger vil Hans Sigl, som er vært for sin anden stjerneaften, præsentere supernumre. Blandt andre Andreas Gabalier, The BossHoss, Melissa Naschenweng, Marie Reim og Roland Kaiser vil optræde.

Foto: ZDF / Brand New Media.

ZDF-Fernsehgarten

ZDF | Søndag 18.09.2022 | 12:00 – 14:10

Fra hitlisterne og højdespringere til toppræstationer og høj nydelse – i “Fernsehgarten” går det “højt” i kulinarisk, sportsligt, musikalsk, kunstnerisk og legende henseende.

Det skal du læse