TV-Tip d. 16. – 18. dec. 2023

Schlager! – Viel mehr als nur Musik

NDR | Lørdag 16.12.2023 | 20:15 – 21:45

Elsket, hadet, tolereret: Schlager efterlader ingen ligeglade. Schlager er polariserende, og alligevel er det en af de mest populære og kommercielt succesfulde musikgenrer i den tysktalende verden. Og det har den været i årtier. Hvad gør tysk schlager så populær, hvordan har den ændret sig gennem årene og konstant tilpasset sig massernes smag, så den i dag betragtes som fuldstændig “støvet af”? Denne film af Cornelia Quast giver svarene.

Foto: MDR/Daniela Jaentsch

Die besten Hits aller Zeiten – Die besten Weihnachtshits aller Zeiten

mdr | Lørdag 16.12.2023 | 20:15 – 22:48

Hvad ville juleklassikeren “Tre hasselnødder til Askepot” være uden sin berømte kendingsmelodi? Eller jul uden Wham! og deres legendariske “Last Christmas”… Det ville kun være halvt så dejligt! Den tyske schlagergigant Bernhard Brink er gået på jagt efter de bedste julesange og har samlet sin personlige hitliste. Bernhard Brink fordyber sig i julelysene og den helt særlige stemning i denne romantiske tid og finder næsten glemte perler, klassikere, internationale hits og de smukkeste julehits.

Foto: MDR/JürgensTV/Dominik Beckmann

Alle singen Weihnachten

Das Erste | Mandag 18.12.2023 | 20:15 – 23:15

Florian Silbereisen præsenterer juleshowet til at synge med på: “Alle singen Weihnachten! Den store adventsfestsang 2023”. Klubber, kor og grupper fra hele Tyskland synger de smukkeste julesange sammen med stjernerne. Og alle synger med: fra madklubber til motorcykelklubber, fra sumobrydere til dragqueens, fra håndboldspillere til dansevagter, fra tandlægepraksisser til supermarkeder. Sammen med DJ Ötzi, Kelly Family, Prinzen, Ella Endlich, Daniela Katzenberger og Lucas Cordalis, Thomas Anders, Ross Antony og mange flere, vil Florian Silbereisen få alle til at synge med! Og han overrasker alle med en helt særlig julegavekonkurrence. Bemærk at det er Mandag aften

Det skal du læse