TV-Tip d. 16. – 17. dec 2022

Sarah Connor – Not So Silent Night

mdr | Fredag 16.12.2022 | 20:15 – 21:45

En julekoncert af en særlig slags. I denne koncert tager Sarah Connor, Tysklands mest succesfulde sangerinde, os med på en følelsesmæssig rejse, som vi tager på hvert år i juletiden. Det vil være underholdende og festligt, men også dybtgående, sukker-sødt i stedet for øl-seriøst, pop-moderne i stedet for traditionelt, uformelt og afslappet, men altid med glimt i øjnene og julens fascination i hjertet – bare en ikke så stille nat.

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Schlager-Spaß mit Andy Borg

SWR | Lørdag 17.12.2022 | 20:15 – 22:15

SWR-vært og sanger Andy Borg byder velkommen til stjerner fra schlagerens verden og inviterer SWR’s tv-seere til en hyggelig aften med musik. I den hyggelige vinbar præsenterer hans gæster både nye hits og populære evergreens. Denne gang omfatter de: Kastelruther Spatzen, Alexander Rier, Marianna Masadi, Teddy & die Lollipops, Andreas Hastreiter, Die Grubertaler, Petra Kusch-Lück & Roland

Foto: MDR/Annett Liebisch

Wiedersehen macht Freude im Advent

mdr | Samstag 17.12.2022 | 20:15 – 22:13

Axel Bulthaupt inviterer dig til et før-jule gensyn med Kathrin og Peter, Bernhard Brink og Gerd Christian. Han snakker med dem om følelsesladede, bizarre og skøre øjeblikke fra mere end 25 års MDR-tv-underholdning. Kathrin og Peter fortæller, hvorfor det gav dem opmærksomhed i hele landet at hænge en lyskæde op i et juleshow. Axel Bulthaupt kigger sammen med Bernhard Brink bag kulisserne ved den første udgave af MDR-showet “Die Schlager des Jahres” i Suhl i 1995. Og Gerd Christian genopliver barndomsminder om sin bror Holger Biege og afslører, hvordan hans bror ved et tilfælde opdagede sin kærlighed til klaveret. Som et særligt juleindslag og på opfordring mindes Axel Bulthaupt besøget af Andrea Jürgens, som døde i 2017. Han vil endnu en gang vise sit interview med hende fra 2015 og talrige arkivklip af den uforglemmede kunstner. Musikalske perler fra MDR’s arkiv er også med i denne udgave med Rosanna Rocci, Gaby Albrecht, Michael Hirte, Eva-Maria Pieckert, Achim Mentzel, Michelle og mange, mange flere.

Det skal du læse