TV-Tip d. 15. jan – 16. jan 2021

Foto: MDR/Bergerstark

Mit Volldampf und Musik – Olaf Berger på udkig efter spor i Oberlausitz

mdr | Fredag 15.01.2021 | 20:15 – 21:45

Denne gang rejser Olaf til Oberlausitz med “fuld damp og musik”. Han opdager en munkedannet sten og kokosnødder i sneen. Og selvfølgelig møder Olaf også mange jernbaneentusiaster. Denne gang foretager Olaf den ekstraordinære rejse langs Zittauers smalsporede jernbane. Der er også meget musik i bagagen.

Med er De Randfichten, Francine Jordi, Katharina Herz, Sigrid & Marina, Ronny Weiland, Bergsänger Geyer, Simone, Die Bergkameraden, Laura Wilde, Kathrin und Peter, voXXclub, Die Cappuccinos, Dirk Michaelis, Annemarie Eilfeld, Die Drofrocker og mange flere . Så se med, når Olaf Berger er på farten – “Mit Volldampf und Musik”!

Billede: MDR/Axel Berger

Ein Kessel Buntes Spezial – Die große Jubiläumsausgabe!

mdr | Lørdag 16.01.2021 | 20:15 – 22:15

Wolfgang Lippert er glad for at præsentere det 150. program “Ein Kessel Buntes”, fordi 118 episoder blev sendt fra Adlershof og 32 fra MDR. Superstjernegæsten i denne special er Chris Norman. Den karismatiske musiker, der så ofte var i Kessel med “Smokie” – og Solo – husker og fejrer også sit personlige jubilæum. På hans 70-års fødselsdag kan du opleve engelskmanden med hans store og mange nye hits!

Og Florian Silbereisen er en af ​​de specielle velvillige. Han snakker om kostumedesigneren Elke Schleuß-Gillmeiser, som har lavet showhistorie i over 50 år.

Hun forsynede moderatorer, balletten og deltagere i Kessel lige igennem til kunstnerne på “Folkets musikfestivaler” med originale tøj, inklusive ham. Mange stjerner fik lov til at udvikle meget specielle showkvaliteter i dette største og mest populære østlige show og husker dem med taknemmelighed. Det gjorde også Petra Kusch-Lück, hvis moderation hos Kessel Buntes var starten på en utrolig karriere.

Det skal du læse